Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chcesz schudnąć pzyłącz się o mnie!!!!Zapraszam wszystkie pulchne kobietki!!!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-15, 22:38   #194
SharMea
Rozeznanie

Dot.: Chcesz schudnąć pzyłącz się o mnie!!!!Zapraszam wszystkie pulchne kobietki!!!!

Dziewczyn, nie wytrzymałam., dzisiaj po szkole wpadłam na wagę i 2 KILO MNIEJ! Jaka jestem szczęśliwa, choć świadoma, że to dopiero woda .

Dieta idzie mi doskonale wszyscy chyba starają się mi ją ułatwić, bo w domu nawet nic słodkiego nic mi się w oczy nie rzuca, ale i tak nie mogę słodyczy jeść, gdyż wychodzą mi po nich pryszcze na styku ust z twarzą, a te bolą najbardziej, więc to zawsze jakiś powód aby nie jeść. .

5 dzień za mną - 2kg, dzisiaj jestem na siebie zła tylko dlatego, że nie wypiłam tyle wody ile powinnam, no i przez poszukiwanie butów, kolacje zjadłam dopiero po 19, ale i tak zaraz poszłam ćwiczyć.

A jutro rano na śniadanko zjem:
Jajko z połową żółtka (słyszałam, że to najbardziej tuczy), dwie grzanki z sałatą, rzodkiewką i pomidorkiem ;D. mniam

O - ziemniaczki na parze z twarogiem pomidorowym - danie wg książki z termomixa jak najbardziej light ;D.

a na kolację pewnie to, co dzisiaj, czyli twaróg z rzodkiewką i szczypiorkiem .

Teraz uciekam spać, jeszcze napić się wody.
Dziewczynki uważać jutro na siebie, pilnować aby żadne świństwo Was nie pokusiło ;*.

76,2 -> 71 -> 60
SharMea jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując