Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-15, 22:15   #279
Melodia mgieł nocnych
Wtajemniczenie

Dot.: Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;)

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość

Ja wypijam max 3 dziennie.Podejrzewam, że po 5 byłoby ze mną źle Poemi, ty się wykończysz taką dietą

Super, że już lepiej Czyli za niedługo kolejne spotkanie

Ja teraz też wróciłam ze spotkania z 3 koleżankami.Od 16.30 do 21 paplałyśmy i tak jeszcze mnóstwo tematów do obgadania zostało
Goosiu! Ja po jednej kawie latałabym pod sufitem Nie mogę pić, bo mam trzęsiawkę, brzuch mnie boli i latam do toalety Chyba, że wypiję takie mleko z kawą, ale czasem i tego mój organizm nie toleruje

No kolejne spotkanie już wkrótce A dziś TŻ stwierdził, że jakbym do grudnia się obroniła, to od kwietnia mieszkamy razem Bo on w lutym ma operację i będzie musiał dojść do siebie po niej Super, bo jest jakaś konkretna granica tego związku na odległość To będzie wtedy 9 miesięcy na odległość W sumie dobrze, że nie tak od razu Niech trochę się postara ta moja cholera

Goosiu, superTakie babskie ploty to jedna z najfajniejszych rzeczy w życiu

A mnie nie będzie na wizażu do soboty, bo jadę jutro na koncert do Wawy Moje ukochane Archive gra Mam na nich bilet od kwietnia Więc jutro szaleję A potem nocuję u przyjaciółki, więc też będą pogaduchy

All the single ladies, now put your hands up!!!

Pani Magister

OPENER 2010
Melodia mgieł nocnych jest offline Zgłoś do moderatora