Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Start 16.10.09 Aqua Slim-Mż-Wr Czy ktoś ze mną?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-15, 22:29   #13
niezapomniana
Rozeznanie

Dot.: Start 16.10.09 Aqua Slim-Mż-Wr Czy ktoś ze mną?

Ja tez ide lulac DOBRANOC

---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ----------

[QUOTE=asienka213;14758005]
Cytat:
Napisane przez niunka22 Pokaż wiadomość
Witaj kochana
pewnie ze pozwolimy... Ja też juz mam dziecko...synka ma 11 miesiecy I tez bardzo przytylam w ciazy ale teraz sie to zmieni
A co do cytowania to naciskasz cytuj przy tej osobie co ja chcesz zacytowac i to wszystko powinno wyjsc dobrze sprobuj.

No wiec probuje Dzieki dziewczyny Troche techniki i czlowiek sie gubi hehe Ale troche dluzej tu pobuszuje i mysle, ze bedzie dobrze.
Ja w ciazy nie przytylam az tak duzo bo 13 kg ale zaraz po urodzeniu zeszlo mi 7 i tak jest do dzis Do wagi sprzed ciazy musze jeszcze zrzucic 6, ale mam motywacje na wiecej i oby sie udalo Powodzenia dla nas wszystkich

Kurcze i znowu z tymi znaczkami zacytowalo
jak bys nie zmazala tego Quote w nawiasach to by bylo juz ok ja przed porodem wazylam 60kg srednio -+ 2kg ale przytylam duzo bo 18kg potem schudlam ale wiadomo ze jak sie ma zle nawyki zywieniowe to kg wracaja... do tego rok temu zaczelam brac tabsy na tradzik i waga podskoczyla kolejne 10kg... obecnie udalo mi sie wrocic do tej wagi przed tabsami,ale do wagi wyjciowej jeszcze 16kg moze do przyszlej jesieni zejdzie... na razie cel 1 czyli zejscie z nadwagi -> 70kg potem bede myslec co dalej

No teraz to juz na pewno DOBRANOC