Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - cera naczynkowa/zamykanie, tuszowanie popękanych naczynek, pajączki. WĄTEK ZBIORCZY.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-16, 06:01   #1043
biedronax
Przyczajenie

Dot.: skleroterapia

1,5 godziny????? jestem bardzo zdziwiona bardzo baaaaaaaaaaaardzo... na zabiegi skleroterapii chodziłam rok temu i móje zabiegi trwały góra 15 min wraz z założeniem opatrunku i rajstop przeciwżylakowych a jak wicecie to nie jest takie proste. Ja miałam w sumie 5 zabiegów w odstępie miesiąca po kazdym zabiegu. W moim przypadku częstsze zabiegi nie miały sensu. Raz poszłam na kolejny zabieg po 2 tyg. niestety nie był to dobry pomysł jeszcze po poprzednim zabiegu miałam stany zapalne. Po zabiegu czułam sie strasznie na drugi dzień nie mogłam wstać. Więc częstsze zabiegi nie maja sensu przynajmniej w moim przypadku. Muszę powiedziec ze na poprawe, a własciwie na efekt widoczny- czekałam 6 miesiecy. Zabiegi robiłam u P. dr Barwijuka w Madifem. Na początku chciałąm zeby pan dr okreslił mi ile zabiegów będę potrzebowała powiedział ze 3 wyszło 5 ale 5 miałąm gratis- wyszło to z inicjatywy pana Dr. W tym roku równiez wybieram sie na skleroterapię... niestety genetyka znowu dałą o sobie znac i muszę podreperowac "sie" na lato
pozdrawiam...
PS błagam wszystkie forumowiczki o pisanie rzetelnych informacji
biedronax jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując