Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-16, 14:26   #27
T'ai
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
Np. sala - u mnie w okolicy bajkowy ślub można wziąć w Osadzie Danków...(zdjęcie w załączniku)byliśmy tam na weselu z TŻ,ale oprócz bajkowego wystroju nie było rewelacji-beznadziejny zespół(przerwy trwały godzinę)i jedzenie...wiem, że to kwesia wyboru menu, ale z tym się wiążą też mega wysokie ceny.No i stoliki po 8 osób, a ja bym chciała tradycyjnie długie stoły w litere U

A co do zespołu to najchętniej ściągnełabym zespół, który miała tez moja siostra-to zespół Play ze Skórcza-ale w necie jest jakis inny pod ta nazwą...dlatego musimy poszukać tego właściwego, w weekend się wyjaśni jak siostra przyjdzie na niedzielny obiad

Ach no i suknia-od dawna mam w głowie wymarzonąsyrenę, z trenem i welonem ciągnacym się po ziemi...

Myślę, ze w niedzielę ofiacjalnie poinformuję rodziców, że chcę już zacząć przygotowania-ale mam klopot z TŻ - On uważa, że mamy czas, łaskawie zgodził się "powoli myśleć"
Po raz kolejny powiem (ale dla waszego dobra ) wcale nie macie dużo czasu, przynajmniej jeśli chodzi o salę i zespół.
Żeby wam daty nie sprzątnęli sprzed nosa! (odpukać oczywiście)

Moja figura do sukni w stylu syreny niestety się nie nadaje

A zdjęcie sali śliczne
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora