Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-16, 22:58   #99
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko
Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.

Cz. 2

Cytat:
Napisane przez grunia27 Pokaż wiadomość
[/COLOR]Ma.ko wiedziałam że dasz radegratulacje
Honolinka finalandie??ona jest superańska wódeczka. noi jeszcze Absolut bo ale są drogie jak na naszą kieszeń, ale mój Tż powiedział że jak masz finlandie to On się wbija do Ciebie na wesele
Dzięki. Do mnie dziewczyny z Kielc chciały już wbić na wesele, więc myślę że i honolinka nie będzie miała nić przeciwko hehe.

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;14768623]PS.Dzisiaj Brzydula się chyba przeobrazi![/QUOTE] No i po minie Pana Przemysława, chyba będzie piękna

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
U mnie kilka zmian.. Za 2 tygodnie wyprowadzamy się z Marcinem do własnego gniazdka Niestety czeka nas bardzo kosztowny remont bo jest to ruina- pochłonie nasze wszystkie oszczędności, które miały być przenaczone na ślub i wesele. Dlatego chcemy się pobrać w czerwcu 2010, zrobić skromniejsze wesele. Niestety w innej sali troche tańszej ale myślę, że najważniejszy jest w tym wszystkim sam ślub. Oczywiście dam Wam jeszcze znać co z tego wyniknie- narazie musimy sprawdzić ceny i terminy.

Mam urwanie głowy w szkole i nie mam w ogóle czasu, żeby spokojnie wejść na wizaz... Czasem tylko Was podczytywałam ale nie byłam w stanie ogarnąc waszych rozmów A bardzo mi tego brakuje bo strasznie Was polubiłam

Mam nadzieję, że uda mi się częściej odzywać.

Pozdrawiam Was baaarzo gorąco
Fajnie, że uda się wam szybko zamieszkać razem. na pewno dacie radę i zaglądaj tu do nas jak tylko możesz

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Ma.ko, lusesita23 - Wasze formularze gotowe
dziękuję

Cytat:
Napisane przez lula177 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny wpadlam znowu na chwilke...i znowu mam dola wiecie gdyby nie ta glupia praca Tz to juz by byl tutaj u mnie a tak to jeszcze tydzien sie nie bedziemy widziec
Oj bidulko. Wiem, że i cięzko, ale głowa do góry

Cytat:
Napisane przez jolkajp Pokaż wiadomość
A brzydula się przemieniła,i mogliśmy zobaczyć tylko jej ładne buciki reszta w poniedziałek...
No ale buciki świetne. Sukienka też niczego sobie

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
Wpadłam zobaczyc co słychac w trzeciej części
Ma.ko majteczki i stanik i do TŻa
Wielocytowanie się udało
A dziękuję dziękuję hehe, sama jestem z siebie dumna Jeszce rajstopki kupiłam. Ale tż jecsze nic nie widział. On stwierdził, że woli ten stanik zobaczyć na mnie, a właściwie, to moze i bez. Ach faceci. Tak słodzi za wczoraj <lol>

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
Jeeeee jolka zaraz oglądam bo do poniedziałku nie wytrzymam
ja tez

Cytat:
Napisane przez lasoa Pokaż wiadomość
mogę się dopisać? Byłam w wątku PM 2012 ale zdecydowaliśmy się jednak na 2011
Witaj, super że zdecydowaliście się na rok 2011. jest najlepszy na slub

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ----------

[/COLOR]
Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
[I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5]
Pan pikusiek ale w moim przypadku to również pan pikusiek
wielocytowanie. chciałam odpowiedzieć tak jak zawsze robiłam, ale uświadomiłam sobie, że wczoraj się uczyłam wielocytowania i trzeba z tego korzystać
Niunia taki malusieńki a szkoda, mógłby troszkę podrosnąć. A jescze się dowieziałam, że Dr obciął nam wszystkim premie i dostanę jecsze mnie kasy niż w zeszłym miesiącu z chęcią bym go wrrr

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 

Edytowane przez ma.ko
Czas edycji: 2009-10-16 o 22:50
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora