Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Przebarwienia i rozjaśnianie skóry - ZBIORCZY
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-16, 21:57   #611
maksimini
Przyczajenie

Dot.: Przebarwienia - ZBIORCZY!!!

Chcę podzielić sie z Wami moim (na razie któtkim) doświadczeniem z lekiem PIGMANORM. Stosuję go od 9 dni, 1 raz dziennie na noc. Krem jest rewelacyjny Już po tych 9 dniach stosowania widac wyraźną poprawę na tych bardzo głębokich przebarwieniach a tych płyciutkich już w ogóle nie ma. Jestem pozytywnie zaskoczona, wrecz zaszokowana skutecznością tej maści. Na swoje przebarwienia (pozapalne potrądzikowe i melasma) stosowałam już tyle specyfików że nawet nie pamiętam już wszystkich, ale poprawa była żadna...no może ledwo zauważalna, ale dopiero po Pigmanormie faktycznie widać poprawe i to zaledwie po 9 dniach stosowania. Jeżeli macie więc możliwość to próbujcie "dojść" to tego leku bo naprawdę działa. Trudnością jest to, że to lek dostępny wyłacznie na receptę i sprzedawany jedynie w Niemczech i Szwajcarii, ale można i z tym sobie poradzić, czego jestem przykładem. Jeżeli macie jakieś pytania odnośnie tego specyfiku to chętnie pomogę
maksimini jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując