Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-16, 23:42   #105
JennyAniolek
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.

Nadrabianie jeszcze z cz.II

Niestety ale nie umiem już cytować wypowiedzi (dlatego będą kursywą) , ale nadrobiłam wszystko co pisałyście

Stysik: Ładna ta trasa a liczyliście mniej więcej ile to będzie kosztować? Imponujesz mi tyle załatwiania z tym ja bym sie chyba za bardzo martwiła czy wszystko będzie ok: noclegi, trasa, auto itp... To bo ja na ae w rybniku studiuje no ładnie może się kiedyś u mańka spotkałyśmy a nawet nie wiemy. Ja byłam krótko w oriflame a teraz nie mam nikogo kto by mi katalogi pokazywał.

Jak byliśmy u znajomych to przyjechałam przygotowana z pełną ofertą tzn. cena/os + rozpisana trasa + nawet podzieliłam to na godziny, żeby wiedzieć ile w sumie będą potrzebować wolnego na wyjazd a dodatkowo mogli sobie na www pooglądać co i jak Wyszło nam: 1770zł/os w tym: 513zł nocleg, 953zł paliwo (lpg + benzyna) oraz 300zł jedzenie, ale zawyżyliśmy cenę do 2000zł/os, a znajomi stwierdzili, że lepiej 2500zł/os, bo może trasa ulegnie i jeszcze coś dołożymy i oczywiście przynajmniej po 100euro/os kieszonkowego , a w tej cenie co podałam to mamy 11 noclegów w Portugalii i 2 chyba we Francji (mniej więcej, żeby była połowa trasy). Teraz czekamy na info czy znajomi piszą się na wycieczkę A w załączniku kilka fotek z www lub link na wirtualny spacer po mobile homie => http://www.eurocamp.pl/zakwaterowanie,Verona.xml

Jeśli chcesz to mogę Ci przynieść nowe katalogi a z widzeniem u Mańka wszystko możliwe. Kiedy mnie dziś widziałaś ?? Bo byłam u Mańka ok 1h od 10.30
---

MiciaKicia: Jenny fajna taka podróż samochodem... Jakbyście chcieli wypozyczyc samochód to sie polecam znaczy firme,w której Kamil pracuje polecam Są auta nawet na 9 osób hihi

Dzięki będę pamiętać, ale póki co chcemy jechać naszym autkiem, ewentualnie pożyczyć od rodziców
---
Isabele:
Ja jestem w pracy Dziś mi się śniła moja obrona mgr Nie nauczyłam się na nią i się strasznie stresowałam że nic nie umiem.

Zobaczysz wszystko będzie dobrze!
---
Joanwi - poszłam do optyka po soczewki to najpierw zrobili mi badanie, bo to było po tej wizycie u państwowego optyka i koleś powiedział, że lepiej dać większe soczewki, wypisał receptę i na miejscu kupiłam parę soczewek, a później z jego żoną poszłam do innego gabinetu i pokazała mi jak zakładać soczewki itd i oko od razu się przyzwyczaiło ... Soczewki noszę naprzemian z okularami już 2 lata i póki co sprawdzają się bardzo dobrze

Elunka
- a mogłabyś posłać mi ten zestaw ćwiczeń na maila ?
Cobra - co za operacja, opowiadaj szybko

To teraz zabieram się za nadrabianie obecnego wątku

EDIT:

Electra85 Sto lat! Sto lat!
Wszystkiego Najlepszego
z okazji urodzin!

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017

Edytowane przez JennyAniolek
Czas edycji: 2009-10-16 o 23:56
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora