Wątek
:
katastrofa - baki i zarost :((((((
Podgląd pojedynczej wiadomości
2006-03-19, 10:16
#
1
sweety_18
Przyczajenie
katastrofa - baki i zarost :((((((
Witam wszystkich!
To mój pierwszy wątek na tym forum
Mam straszny problem. Od pewnego czasu zaczeły mi masowo wypadac włosy (złe odżywianie, zabiegi - farbowanie, modelowanie etc.. ). Kupiłam wiec na dobry poczatek skrzypovite bo słyszałam ze to najbardziej naturalny srodek który mógłby mi pomóc w moim problemie. Już wkrótce włosy rzezywiscie zgestniały i wzmocniły sie ale jakie było moje przerażenie kiedy zauważyłam że mam co prawda nieznaczne na razie ale już widoczne baki!!! Co wiecej zaczeły rosnac mi włosy nad warga w i brodzie. Od tego momentu życ mi sie nie chce!! Przestałam zażywac tabletki - nie miałam innego wyjscia.. Mineło już troche czasu włosy na twarzy pozostały a na głowie znów sie przerzedziły zastanawiam sie nad jakims kosmetykiem z serii seboradin - moze doradzicie mi którys i musze sie tez upewnic czy nie wywoła podobnych efektów jak skrzypovita.. grr.. czy któras z Was miała cos podobnego (problem z zarostem itp) po zażyciu tych lub innych tabletek?? Myslicie że zniknie to po jakims czasie czy powinnam sie udac na jakis zabieg np laserowej depilacji??? Jestem naprawde zrozpaczona
sweety_18
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do sweety_18
Znajdź więcej postów sweety_18