Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jestem Przerażona !!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-17, 10:14   #26
kali765
Zakorzenienie

Dot.: Jestem Przerażona !!

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość
Dokladnie, zapewne podala jakies wspolne dane na obu kontach, wystarczy mail + google.com i jazda.
Jak już pisałam nie pamiętam maila do fotki a na pewno nie był to mail który podałam na tym innym portalu !! (bo wysłałam fotce tego maila by mi podali moje hasło a napisali że zły mail)

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
A nie możesz napisać do obsługi fotki by Ci konto usunęli, na ich maila? A ten gość to może właśnie z obsługi jest? I dla niego to nie problem podać linka do Twojego profilu.
Napisałam wczoraj i kazali mi zrobić zdjęcie z kartką na której będzie napisany mój nick i dzisiejsza data(jak w więzieniu) tylko że nie miał mi kto zrobić tego zdjęcia i dzisiaj im go wyślę.

Cytat:
Napisane przez bura kocurka Pokaż wiadomość
Bzdura! Z ciekawości wpisałam swój mail i numer gg - nic takiego jak moje konto na n-k nie wyskakuje w wynikach, ani żadne inne konto - nie sądzę, żeby aż tak łatwo można było to znaleźć. Najłatwiej jest znaleźc po nicku, bo jeśli wpiszesz w jakiejkolwiek wyszukiwarce to wyskakują profile osób na różnych portalach - nie jesteś przypadkiem zarejestrowana pod tymi samymi nickami na tych kontach? Jak nie to, to stawiam na to, że jest to jakiś znajomy znajomego albo coś w tym stylu
Nie, nie mam tych samych nicków ... Nie, to nie jest znajomy znajomego - jestem pewna !

Cytat:
Napisane przez marrellic Pokaż wiadomość
Też miałam kiedyś podobną sytuacje. Też był to przypadkowo poznany facet na portalu i do dzisiaj nie mam zielonego pojęcia jak facet mnie znalazł:P
A ja bym chciała się dowiedzieć....

Cytat:
Napisane przez bura kocurka Pokaż wiadomość
A jeszcze mi tak przyszło do głowy - ten koleś to może jakiś haker, hm? Nie otwierałaś jakiś linków od niego albo coś? Masz dobrze zabezpieczony komputer?
Żadnych linków mi nie wysłał i żadnych nie otwierałam... a Co do dobrze zabezpieczonego komputera to się na tym nie znam... więc nie wiem...