Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o co chcielibyście, ale wstydzicie się zapytać ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-17, 12:54   #3753
bura kocurka
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o co chcielibyście, ale wstydzicie się zapytać ;)

Cytat:
Napisane przez klada Pokaż wiadomość
Dziewczyny, potrzebuje informacji

Jezeli dziewczyna jest w depresji i chodzi do psychologa, to jak wygladaja te wizyty? Tzn, co tam sie robi?
Psycholog co wizyte powtarza, ze zycie sie ulozy, ze trzeba przeczekac ten okres, czy pacjentt opowiada swoj dzien, jak minal?

Potrzebne mi to
Ja akurat u psychologa nie byłam, ale koleżanka mi opowiadała jak była na wizytach (może nie w sprawie depresji, ale ogólnie też chodziło trochę o nastrój) - ogólnie to wizyta chyba zależy od tego jak to sobie wymyśli psycholog, ale raczej było tak, że to moja koleżanka miała coś opowiadać...i zrezygnowała po dwóch wizytach, bo uznała, że to ją męczy i jest bez sensu. Poszła do psychiatry i od razu dostała leki poprawiające nastrój - pomogły

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ----------

Cytat:
Napisane przez andere Pokaż wiadomość
A ja dzisiaj sobie kupiłam chomika I będzie się nazywał Bimber.
Ja też chcę krewetki! Zawsze chciałam krewetki lub raki. Jeszcze muszę popatrzeć za większym akwarium. Dzisiaj w zoologu widziałam nową dostawę rybek. O matko! Szał kolorów, oczu nie mogłam oderwać! Aż chce się coś takiego w domu mieć
Fajne imię

Najładniejsze akwarium to według mnie te z egzotycznymi rybami i elementami rafy koralowej - ukwiały i inne takie tam Ale to juz trzeba mieć kupę kasy, niezły sprzęt i się na tym znać, żeby coś takiego sobie w domu założyć :/

bura kocurka jest offline Zgłoś do moderatora