Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie marcowo-kwietniowe 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-17, 14:22   #2404
izaizula
Rozeznanie

GG do izaizula
Dot.: Mamusie marcowo-kwietniowe 2010

Cytat:
Napisane przez martuko Pokaż wiadomość
witajcie
izaizula, to dobrze że jesteś, ciekawa jestem Twoich przeżyć z ciązy...i planow

megimegi, zdjęcia wspaniałe, ja nie wiem dlaczego mi zrobili takie, na których nic nie można zobaczyć... Najładniejsze mam z ok 10 tyg, z gorszego aparatu robione przez mojego gina. A to z 13 to nawet nie ma co pokazać

aniap,. co to znaczy że mogą chcieć spać razem?? Ja myślę że jak je będę widziała, w ciągu dnia to owszem mogę położyć razem, moze jakis kojec czy cos. ale łóżeczka muszę kupić dwa, bo co będzie jak urosną???

madziwnia, to wspanialego świętowania. 25 lat, ech, kiedy to było...

chwilka, świetnie że się wszystko ułożylo i z dzieckiem w porządku. No i życzę pozytywnego rozwiązania konfliktu

a ja się dzisiaj jakoś kiepsko czuję. od wczoraj mam jakiś ucisk w dolle brzucha, klucia takie, że az w nodze czułam, w noocy siębudzilam kilka razy na siku i niewiele wycisnełam ( a musialam zebrać do analizy...) Pisałyście niedawno o takim ucisku, mam nadziejęże to to. ZObaczę jak wyniki badań, bo może coś z pęcherzem? W poniedziałek mam wizytę i wolałabym do niej dotrwać.Leżę więc i nie łażę i czekam aż przejdzie.
Mam do Was jeszcze jedną prośbe = mogłybyście opisać jakie to jest odczucie, które nazywacie skurczami??Bo wydaje mi się że nie potrafię tego rozpoznać, a wolaląbym wiedzieć jeśli coś takiego mam.
Witam Cię.
Powiedz mi w którym dokładnie tygodniu jesteś, bo ja zaczynam w poniedziałek 17, i jak tak patrzę na ten mój brzuchol, to chyba miałam większy z moim pierwszym dzieckiem.
Ogólnie czuję się bardzo dobrze, czasami mam jakies dziwne skurcze,że sie nie moge wyprostowac i wszytsko mnie ciagnie. Czekma teraz aż poczuje pożądnie ruchy, bo narazie to sama nie wiem co to jest, raz mi sie wydawało ,że któreś fikołki mi w brzuchu robia, ale to było tylko jednorazowo i teraz icsza.
izaizula jest offline Zgłoś do moderatora