2009-10-17, 18:35
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.
Jenny Aniolek - daty jeszcze nie mamy, ale prawdopodobnie bedzie to 4.06.2011 Za tydzien robimy spotkanie rodzinek i prawdopodobnie zadecydujemy z nimi czy bierzemy ta sale..a potem w tygodniu TZ pojdzie zarezerwowowac
karolinusienka - ale masz romantycznego TZ-a, moj dawniej tez mi tak niespodziewanie kwiatki przynosil, ale jakos ostatnio nie pamietam takiego faktu..musze mu chyba o tym przypomniec:P
joanwi - wiesz co nie slyszalam nigdzie zeby mozna bylo wypozyczyc, bo zawsze to z sukniami jest problem..ale moze poszukaj gdzie na necie i cos znajdziesz w okolicy.
Mystique - fajnie z tym kursem, tez bym sie chetnie na taki zapisala, bo strasznie lubie gotowac, jak tylko Tz do mnie przyjezdza to zawsze staram sie cos nowego wymyslic, bo dla siebie samej to prosto raczej gotuje bo nie ma czasyw tygodniu i chce niskokalorycznie chodz przez pare dni :P
Stysik - z babcia na pewno bedzie wszystko w porzadku, moze to tylko jakies przejsciowe zalamanie, glowa do gory
lusesita23 - ile ma lat ten twoj szkrab? ja mam 3 letnia siostrzenice i jest z niej taki diabelek, wszedzie jest jej pelno i tylko ciagle "a dlaczego?", ale prze kochana jest. A co do dzieci na weseleu to my zapraszamy, ale nie bedziemy ich miec bardzo duzo i glowenie takie do 8 lat za ktore przez pol ceny placimy.
Cobra115- wlasnie tak sie wczoraj potem nad tym frakiem zastanawialm, ze jak on go sobie kupi, to gdzie potem w nim pojdzie..i kolejny wydatek na jeden raz..trzeba to dobrze jeszcze przemyslec..
A ja dzis mam wolna chate, bo rodzice na weselu i moj TZ do mnie zaraz przyjezdza ide cos przyszykowac dobrego na kolacyjke A my ostatnio mamy pecha z autami wczoraj mi sie popsul a dzisiaj jemu i musi do mnie busem przyjechac..masakra jakas z tymi autami..uciekam..milego wieczorku
|
|
|