2009-10-17, 18:19
|
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 64 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Perfumy,niszowce,ciekawa kolorówka MAC, Dior, Chanel, Guerlain...Zapraszam :-)
Cytat:
Napisane przez olciawalczak
Hej,
znajdziesz wogle cosik u mnie...??podoba mi sie pare rzeczy...glownie roz chanela i blyszczyk chanela i jeszcze duzooo innych...
zapraszam
|
Cześć, zaciekawił mnie podwójny puder MAC, ale mam sporo pudrów i na pewno nie chciałabym wymieniać za niego ani różu ani błyszczyka Chanel więc na razie podziękuję
Cytat:
Napisane przez ANGEL-A8
Agatko, mam 3 płyty z Shape: Joga wyszczuplająca, program na jędrne ciało, pilates, mogę też dodać gazety Shape  Płyty są nowe lub 1 raz użyte. U Ciebie interesował by mnie tester Dior Shimmer  Mogę jeszcze coś Ci dodać, napisz tylko co 
|
Jak wyglądają te płyty? Musiałabym najpierw poczytać o ćwiczeniach jakie zawierają Same gazetki mnie nie interesują
Obie płyty za shimmera to na pewno za mało, masz wątek wymiankowy na targowisku?
Cytat:
Napisane przez lorane
Moze znajdziesz cos u mnie?  interesuja mnie cienie clinique pink truffle, zapraszam 
|
Dziekuję za propozycję, ale niestety nic.Pozdrawiam
Cytat:
Napisane przez asik123456789
Ja juz tak mam. W sumie nie uzywam tej lolity ale zawsze trudno sie rozstac  Sporo za nia dalam. Po prostu napalilam sie zarowno na shimmer jak i na roz diora (myslalam ze cenowo by sie zgadzalo bo shimmerek jest bez opakowania, ale rozumiem, ze jestes przywiazana  bylabys w stanie cos dolozyc do rozu? Sama nie wiem co bym chciala...Jak Ty to widzisz? Ja mam cala swoja wish liste w nowym watku.
|
Rozumiem, oczywiście jestem w stanie ''coś'' dołożyć do różu.
Z mojego punktu widzenia Twoja Lola warta jest dla mnie nie więcej jak 120zł, nowy tester na Allegro jest za 139zł. Mój róż wyceniam na nie mniej jak 90zł (kupiłam go w sklepie w Trójmieście za 129zł).
Teraz zadaję Tobie tylko pytanie czy satysfakcjonowałoby Cię jeszcze coś o wartości ok30zł ?
Zaraz będę robiła dokładki, ale nie wiem ile to potrwa więc na razie zajmę się jednym, a potem odpiszę na wszystkie nowe wiadomości
|
|
|