Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-18, 13:35   #205
Mustique
Lena

Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.

Cytat:
Napisane przez Diana220 Pokaż wiadomość
(...)

Mystique - fajnie z tym kursem, tez bym sie chetnie na taki zapisala, bo strasznie lubie gotowac, jak tylko Tz do mnie przyjezdza to zawsze staram sie cos nowego wymyslic, bo dla siebie samej to prosto raczej gotuje bo nie ma czasyw tygodniu i chce niskokalorycznie chodz przez pare dni :P
u mnie wręcz przeciwna sytuacja. zapisałam sie na kurs gotowania bo ze mnie lewus kuchenny. mam nadzieję ze ktoś mi wbije zasady kuchni do łba i już nicnie przypalę!

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;14786077]MiciaKicia każdy chyba czeka na Mam talent[/QUOTE]

chyba jestem wyjątkiem. nie wiem czemu nie lubię tego programu.

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczynki! Wpadłam się przywitać i pożalić mam taką grypę że masakra, usnęłam o 5 rano bo mnie tak wszystko bolało, a na dobranoc jeszcze zwymiotowałam. teraz też nie mogę spać. Wszystkim chorym PeeMkom Kochanym zdrówka, nie damy się choróbsku I dla wszystkich buziaki ja uciekam pod kołdrę....
wracaj szybko do zdrowia!

Cytat:
Napisane przez moriam Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny! Przyjmiecie mnie do swojego grona?
Zareczylismy sie 2 tyg. temu i mimo ze jestesmy razem juz 6 lat,byla to dla mnie kompletna niespodzianka. Jestem wiec kompletnie zielona w temacie(chocjuz wymarzonasuknie wybralam ), zaczynam wiec przegladac forum slubne i zapowiadam sie na jego stala bywalczynie
Na razie przerazaja mnie te wszystkie sprawy organizacyjne, tym bardziej,ze moj TZ jest Portugalczykiemi i czeka nas nie ladawyzwanie, zeby wszystko zaplanowac.
Po przejrzeniu kalendarza wybralismy 11.06.11, 10-go jest dzien Portugalii i wolne dla nich, latwiej wiec dalekim gosciom bedzie zaplanowac urlop.
Zobaczymy jak bedzie sie to mialo z rzeczywistoscia
witaj serdecznie!

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość

Ja za niedługo znów do TESCO strasznie mi sie nie chce, ale już umowę podpisałam, więc nie ma odwrotu
A wiecie co, dziewczyny?? Wczoraj dzwonił do mnie facet i zaprosił mnie na rozmowę kwalifikacyjną na kelnerkę do restauracji japońskiej na jutro więc proszę o dużo wizażowych kciuków, bo bardzo by mi sie ta praca przydała
trzyamm kciuki ! napewno sie uda!

...................
wczoraj taki leniwy dzień był. Sławek cały dzień spędził w garażu, a ja ptrzed komoem- nie licząc tego kursu. a jutro czekają nas wojaże. Teżet postanowił nas odstresować- tylko nie wiem z czego- i jedziemy na tydzień na Podhale. już zamówił noceg u jakiegoś kolegi. nawet nie podejrżewałam go o takie znajomości!