Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-18, 14:31   #260
201604200942
Konto usunięte

Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!

Cytat:
Napisane przez parodia Pokaż wiadomość

3 metry od domu mam olbrzymie drzewo, chodź, pozbierasz sobie ile chcesz, bo u nas i tak już nikt tego nie je xD

no nawet mnie nie załamuj
jak byłam młodsza jadłam kasztany na surowo
Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość
ale wszystkie są takie same

takie same, ale straszne ;p
Cytat:
Napisane przez rehab4181 Pokaż wiadomość
Witam Was
mogę dołączyć do Waszego grona ? przyjmiecie mnie ? niestety (albo i stety) jestem maturzystką 2010. Na dzisiejszy dzień mam w planach zdawać : j.polski PP, matematyka PP(chociaż myślę nad rozszerzeniem), j.angielski PP, wos PP, geografia PP(myśli podobne co do matematyki). Wszystko zależy od wyników próbnych matur, a w mojej szkole do lutego mają być minimum dwie . Co do kierunków studiów - w ogóle nie mam pomysłu, raz mam chęć iść na ekonomie a w późniejszym czasie wybrać specjalizacje, np . bankowość, raz turystykę i rekreacje.. pomysłów mam mnóstwo, codziennie jakiś nowy. Niestety z powodów finansowych będę musiała wybrać się na studia zaoczne. Niby dzienne są bezpłatne, ale same wiecie - stancja, książki itp. Nie chcę aż tak obarczać rodziców, chcę być niezależna, dać im odsapnąć od takich wydatków ( mam dwie starsze siostry, które studiowały dziennie i wiem jak było ciężko).
Chociaż tak bardzo się rozpisałam, mam nadzieje, że przyjmiecie mnie .

P.S. aaa, zapomniałam, jak idą u Was przygotowania na 1o0dniówkę?
witam przyszłą ekonomistkę
ja od ekonomii uciekam jak najdalej ;p

u mnie przygotowania do studniówki idą baaardzo powoli. Wysłałam niedawno chłopaka do galerii w jego mieście, by poszukał mi jakiejś sukienki, ale podobno żadnych nie było (ciekawe czy w ogóle szukał )

Jutro wpłacam pierwszą ratę za studniówkę
Miejsce podobno jest świetne, będziemy mieć fontannę z czekolady, pokaz sztucznych ogni i walki rycerskie.
W tamtym roku maturzyści mieli nawet jakiegoś prosiaka, ale nie wiem czy w tym roku też będzie ;D
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora