2009-10-18, 14:52
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. V
Cytat:
Napisane przez lilavati007
A co do chłopców w liceum. To ja nie zabardzo zauważyłam żeby bardziej dojrzeli od czasów gimnazjum, a mam ich w klasie 24.  Chyba, że trafiłam na jakieś wybrakowane egzemplarze. 
|
U mnie nadal zdarzają się jednostki, które myślą:"dziewczyna= wróg" Albo przy składaniu życzeń nie pocałują Cię w policzek, no bo jak to?... 
Cytat:
Faktycznie z wszystkich włosomaniaczek są śliczne laski.  Tylko ja bardzo przeciętna jestem, naszczęście ludzie nie uciekają przede mną z krzykiem, więc tragicznie też nie jest. 
|
Oj, ja do ślicznych się nie zaliczam Śmiejemy się z koleżankami, że w ogóle nie mieszczę się w kanonach piękna- jestem blada, mam mysi kolor włosów, obcięte na prosto, szare oczy, wysoka nie jestem i nie ubieram się modnie Dla porównania moja najbliższa przyjaciółka jest zawsze opalona, ma ciemne oczy i włosy i krótką, młodzieżową fryzurę 
Ach, przypomniała mi się akcja, jak pewna babcia spojrzawszy na mnie krzyknęła:"O Boże!" i uciekła Do dzisiaj nie wiem dlaczego 
Cytat:
A nie pochwialilam się Wam. Kupiłam wczoraj sobie spodnie i czapke (może w końcu zaczne jakąś nosić). 
|
Pochwal się zdjęciami
Edytowane przez Narek
Czas edycji: 2009-10-18 o 14:55
|
|
|