Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowe zapuszczanie cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-18, 14:52   #4580
Narek
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. V

Cytat:
Napisane przez lilavati007 Pokaż wiadomość
A co do chłopców w liceum. To ja nie zabardzo zauważyłam żeby bardziej dojrzeli od czasów gimnazjum, a mam ich w klasie 24. Chyba, że trafiłam na jakieś wybrakowane egzemplarze.
U mnie nadal zdarzają się jednostki, które myślą:"dziewczyna= wróg" Albo przy składaniu życzeń nie pocałują Cię w policzek, no bo jak to?...

Cytat:
Faktycznie z wszystkich włosomaniaczek są śliczne laski. Tylko ja bardzo przeciętna jestem, naszczęście ludzie nie uciekają przede mną z krzykiem, więc tragicznie też nie jest.
Oj, ja do ślicznych się nie zaliczam Śmiejemy się z koleżankami, że w ogóle nie mieszczę się w kanonach piękna- jestem blada, mam mysi kolor włosów, obcięte na prosto, szare oczy, wysoka nie jestem i nie ubieram się modnie Dla porównania moja najbliższa przyjaciółka jest zawsze opalona, ma ciemne oczy i włosy i krótką, młodzieżową fryzurę

Ach, przypomniała mi się akcja, jak pewna babcia spojrzawszy na mnie krzyknęła:"O Boże!" i uciekła Do dzisiaj nie wiem dlaczego

Cytat:
A nie pochwialilam się Wam. Kupiłam wczoraj sobie spodnie i czapke (może w końcu zaczne jakąś nosić).
Pochwal się zdjęciami

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.

Edytowane przez Narek
Czas edycji: 2009-10-18 o 14:55
Narek jest offline Zgłoś do moderatora