Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W kółko i w kółko, bez żadnych efektów...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-18, 20:32   #3396
Corny
Rozeznanie

Dot.: W kółko i w kółko, bez żadnych efektów...

Cytat:
Napisane przez Navien Pokaż wiadomość
No no Audrey jest boska i to jest fakt ja bym chciała wyglądać tak jak ona, bo jak Scarlett to już wyglądam przecież

ale dziś mam dzień lenia. Najgorsze, że jestem sama w domu, bo rodzina wyjechała na kilka dni. Kurcze, nie lubię siedzieć sama. Zostawili mi mojego psiaka małego, ale teraz to jeszcze gorzej, bo czuję jakbym o małe dziecko się troszczyła i co chwila się nią zajmuję, zamiast swoimi zadaniami domowymi i wertowaniem kodeksu karnego! Wrr

A i nie wiem Corny jak Ty to żółteczko nałożyłaś, mi tam zawsze dobrze schodzi, ale najlepiej zrobić mieszankę z naftą i olejkiem rycynowym. Wtedy to jest ideał. Można też łychę miodu dodać
no ja tak nie wyglądam, niestety. ona właśnie nie ma jakichś zarysowanych mięśni, ale zdaje mi się, że nie ma też dużego %bf, a ja mam ciągle te okropne fałdki na plecach!
haha, ja za to marzę czasem o chwilach spokoju, bo u mnie rzadko nie ma nikogo w domu...

umyłam głowę i hmm... chyba przed fryzjerem bardziej mi się podobało. chociaż możliwe, że po prostu taki humor dzisiaj mają moje włosy, ze też nie za dużo się pokręciły + wydaje mi się, że mam mniejszą szopę na głowie, choć napuszone są dalej. ale dobra, będę pracować nad swoimi loczkami, to powinno być lepiej (szkoda tylko, że póki co nie mam pojęcia, od czego zacząć )

dzisiejszy jadłospis:
śn(11?): musli z mlekiem + cebularz
obiad(16.30): filet z pangi zapiekany w Hochlandzie fit i szynce białej
kolacja(20): serek wiejski + twaróg półtłusty + plasterek szynki + pół pomidorka

jestem dumna, bo od jakiegoś czasu mam tak, że przed @ mam tylko jeden dzień ogromnego obżarstwa, a im bliżej @, to apetytu mam tym mniej - aż za mało, co widać po dzisiejszym dniu... w ogóle ostatnio jakaś mało głodna chodzę, a zazwyczaj o tej porze roku już rozpoczynałam zbieranie zimowego sadełka