2009-10-18, 21:40
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II
Cytat:
Napisane przez aljaka
właśnie kochana dobrze, że wspomniałaś o kaszce na dobranoc. Piotrek chyba pogadał ze swoim brzuszkiem i wczoraj po tym jak dostał mix mleko + kaszkę, pał tak
19.30-24.00 
jedzenie przez sen
24.00-6.00 
mleko z kleikiem
spanie 6.00- 8.00 
czyli spał 12,5h ale chodzi o to że przespał 4,5 i 6godzin no pop rostu rewelacja. 
Pierwsza tak noc 
|
Moja Milena tak sypia od paru tygodni,a ja myslałam,że już powinna całą noc przesypiać,bo koleżanki córa przesypia Ależ ja niedoświadczona jestem,zdecydowanie was potrzebuję.Aha i pytanko,jak zrobic,aby nadązyć z odpowiedziami za tym co wy piszecie? Wspominałam,że raczkująca jestem? a raczej pełzająca
Co do jedzonka to Milucha wcina ze smakiem wszystkie zupki ze słoika i deserki też, z kaszek to króluje bananowa,ale moja zupa to jej nie smakowała ,a tak się starała,ah
A jak ze zmęczeniem u was,bo ja padam z nóg dosłownie.Cały dzień z małą,właściwie sama,bo Tz pracuje,przyjaciółek też za wiele nie mam,bo w UK mieszkamy.Jest tu kilka mamusiek,ale albo wiek dzieci nie taki,albo jakoś nie bardzo mi podchodzą.Poracha,dobrze, że chociaż siorę mam tutaj
---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------
Edytowane przez ursull
Czas edycji: 2009-10-18 o 21:51
|
|
|