Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-18, 21:40   #2458
ursull
Zakorzenienie

Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II

Cytat:
Napisane przez aljaka Pokaż wiadomość
właśnie kochana dobrze, że wspomniałaś o kaszce na dobranoc. Piotrek chyba pogadał ze swoim brzuszkiem i wczoraj po tym jak dostał mix mleko + kaszkę, pał tak
19.30-24.00
jedzenie przez sen
24.00-6.00
mleko z kleikiem
spanie 6.00- 8.00
czyli spał 12,5h ale chodzi o to że przespał 4,5 i 6godzin no pop rostu rewelacja.
Pierwsza tak noc
Moja Milena tak sypia od paru tygodni,a ja myslałam,że już powinna całą noc przesypiać,bo koleżanki córa przesypia Ależ ja niedoświadczona jestem,zdecydowanie was potrzebuję.Aha i pytanko,jak zrobic,aby nadązyć z odpowiedziami za tym co wy piszecie? Wspominałam,że raczkująca jestem? a raczej pełzająca
Co do jedzonka to Milucha wcina ze smakiem wszystkie zupki ze słoika i deserki też, z kaszek to króluje bananowa,ale moja zupa to jej nie smakowała,a tak się starała,ah
A jak ze zmęczeniem u was,bo ja padam z nóg dosłownie.Cały dzień z małą,właściwie sama,bo Tz pracuje,przyjaciółek też za wiele nie mam,bo w UK mieszkamy.Jest tu kilka mamusiek,ale albo wiek dzieci nie taki,albo jakoś nie bardzo mi podchodzą.Poracha,dobrze, że chociaż siorę mam tutaj

---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------

Edytowane przez ursull
Czas edycji: 2009-10-18 o 21:51
ursull jest offline Zgłoś do moderatora