2009-10-18, 23:01
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia X
Cytat:
Napisane przez girlonthebridge
wiecie co wstyd się przyznać ale mam taki burdel w pokoju że... normalnie Majkol by się załamał...
powiem Wam szczerze w tym tańcu z gwiazdami do Billie Jean jeszcze im szło śpiewanie ale potem... zabili smooth criminal totalnie  aż mnie serce bolało, no ale gratuluje im odwagi, ja bym się bała publicznie zaśpiewać Majkola
co do Galińskiego też mnie zakuwrił...
ale Iwonka jak się poryczała 
|
O właśnie, jako,że SC to moja ulubiona (w sensie,że dzięki niej poznałam Michaela, chociaż dopiero urodziłam się w 89 ) - nie mogłam znieść jak zaczęli śpiewać 'Annie are you ok' to ja śpiewałam wszystko tak jak jest w SC. Widać,że nie potrafią chwycić tego tempa, jakie Majkol tam dał. To jasne,że choćby nie wiem jak ktoś dobrze śpiewał, nie dorówna Michaelowi.
---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ----------
A co do burdelu w pokoju, to ja ostatnio mój 'odkurzyłam' ze wszystkich stron bo był może 1 cm kurzu a jak ładnie było go widać pod światło 
Ja ogólnie nie lubię mieć burdelu w pokoju, a mi go zawsze matka robi (bo ma też szafkę z ubraniami w moim pokoju ) to wchodzi, wywala wszystko z szafy, znajduje to co chce i zostawia ten burdel taki jak jest...
Edytowane przez Blue_Butterfly_
Czas edycji: 2009-10-18 o 23:03
|
|
|