2009-10-19, 01:57
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wstydzicie się czasem za swoich rodziców/bliskich?
Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja
jej popisowym numerem jest wchodzenie do supermarketu, i gdy robi zakupy a bardzo chce się jej pić - bierze butelkę soku z półki, wypija, a potem podaje Pani w kasie pustą butelkę  "bo przecież i tak za to płacę"  Rany boskie jak mi za nią czasem jest wstyd. Jakby nie mogła poczekać tych 5 minut, i jeszcze robi to tak ostentacyjnie, mlaskając i zachwycając się, że "OCH JAK MI SIĘ CHCIAŁO PIĆ MUSIAŁAM TO KONIECZNIE ZROBIĆ JUŻ NIE MOGŁAM CZEKAĆ". Nienawidzę tego, więc staram się z nią nie chodzić do supermarketów.
|
To wstyd? Ale jaja, ja robie tak samo, tylko bez tego podniecania się, że ale chciało mi się pić och och
Otwieram butelke i pije pare łyków "i tak płace" 
Co prawda nie zdarza mi się to często, ale jednak
Jak robie zakupy to zazwyczaj spędzam w markecie godzinę (lubie przemyślanie zakupy ) więc nie chce mi sie zekac aż wyjde, umarłabym z pragnienia.
A co do tematu to nie wstydze sie moich rodziców.
Moja mama to taka smieszna babka, normalnie jest chodzącym obciachem(ale w pozytywnym tego słowa znaczeniu), zawsze cos głupiego zrobi, coś głupiego palnie, ale raczej sie z tego śmieje, bo wdałam się z tym w nią
A mój ocjciec na ogół jest normalny, bez rewelacji.
Tzn wiadomo czasem mi głupio za rodziców, ale nie przed innymi a przed samą sobą.
Np mój ojciec zawsze jak widzi jakiegos murzyna w tv to mówi asfalt, itp. "
Glupio, że ma takie podjeście, ale to jest jego podejście więc nie widz powodu żeby mi było wstyd.
włosy, paznokcie i biust. 
Po prostu od urodzenia jestem chora na lenia
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia...
Bo wolny czas to jest coś co lubie,
tych co pracują i się uczą nie rozumiem! 
|
|
|