Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-19, 09:28   #1818
Martoolka87
Zakorzenienie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
Napisane przez mikia20 Pokaż wiadomość
Dopisuję się do panien młodych 2010
cześć

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Kiedyś próbowałam robić zasmażkę do zupy(tak to się chyba nazywa),a le mi się zważyła i nie ryzykowałam już potem
A z mlekiem robiłaś? Bo jak tak to trzeba do tego mleka z mąką rozmieszaną wlać ze 2 łyżki tej gotującej się zupy, żeby nie było takiej różnicy temperatur i wtedy się nie zważy.

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Popijaliśmy martini i zamiast godzinka-dwie wyszło, że siedzieliśmy od 15 do 21 aż Tż tyłeczek bolał
Rodzice zdziwieni, ale i zadowoleni, że wszystko sobie załatwiliśmy, wiemy co i jak, i nie muszą już nic robić, a na wesele przyjdą jako goście
Super, że spotkanie się udało

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jutro będą mi baaaardzo Wasze kciuki potrzebne
Do tej pory byłam ekstremalnie wręcz spokojna, ale w tej chwili czuję taki ścisk w żołądku, że nie wiem. Boję się, że mnie jutro nerwy zjedzą i mi nie pójdzie, bo będę niepewna siebie i zacznę się mieszać
Spokojnie to tylko formalność Będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Jak zwykle niepotzrebnie się denerwowałam. Wszystko było ok.
Nie taki diabeł straszny jak go malują

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
oo i wlasnie dlatego nie chce poprawin
Ja tak samo

---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ----------

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Kurcze, ależ fatalna organizacja
Współczuję i trzymam kciuki, zeby jednak jakoś szybciej i bezboleśnie poszło

Nikt nie skomentuje i nie doradzi mi w kwestii zaproszeń które wrzuciłam wczoraj?
Negatywne opinie również mile widziane.
Mi się bardziej podobają te pierwsze, chociaż nie wiem jak w środku wyglądają, ale z zewnątrz bardzo ładne
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora