2009-10-19, 09:28
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Cytat:
Napisane przez mikia20
Dopisuję się do panien młodych 2010 
|
cześć 
Cytat:
Napisane przez madziulka_
Kiedyś próbowałam robić zasmażkę do zupy(tak to się chyba nazywa),a le mi się zważyła i nie ryzykowałam już potem 
|
A z mlekiem robiłaś? Bo jak tak to trzeba do tego mleka z mąką rozmieszaną wlać ze 2 łyżki tej gotującej się zupy, żeby nie było takiej różnicy temperatur i wtedy się nie zważy.
Cytat:
Napisane przez toskaKrk
Popijaliśmy martini i zamiast godzinka-dwie wyszło, że siedzieliśmy od 15 do 21  aż Tż tyłeczek bolał 
Rodzice zdziwieni, ale i zadowoleni, że wszystko sobie załatwiliśmy, wiemy co i jak, i nie muszą już nic robić, a na wesele przyjdą jako goście 
|
Super, że spotkanie się udało
Cytat:
Napisane przez Jazzmanka
Dziewczyny, jutro będą mi baaaardzo Wasze kciuki potrzebne 
Do tej pory byłam ekstremalnie wręcz spokojna, ale w tej chwili czuję taki ścisk w żołądku, że nie wiem. Boję się, że mnie jutro nerwy zjedzą i mi nie pójdzie, bo będę niepewna siebie i zacznę się mieszać 
|
Spokojnie to tylko formalność Będzie dobrze 
Cytat:
Napisane przez obca7
Jak zwykle niepotzrebnie się denerwowałam. Wszystko było ok.
|
Nie taki diabeł straszny jak go malują 
Cytat:
Napisane przez lain
oo i wlasnie dlatego nie chce poprawin 
|
Ja tak samo 
---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ----------
Cytat:
Napisane przez toskaKrk
Kurcze, ależ fatalna organizacja 
Współczuję i trzymam kciuki, zeby jednak jakoś szybciej i bezboleśnie poszło
Nikt nie skomentuje i nie doradzi mi w kwestii zaproszeń które wrzuciłam wczoraj?
Negatywne opinie również mile widziane.
|
Mi się bardziej podobają te pierwsze, chociaż nie wiem jak w środku wyglądają, ale z zewnątrz bardzo ładne
|
|
|