2009-10-19, 23:52
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. VI - zapuszczalskie w akcji!
Cytat:
Napisane przez blondyna789
no już parę lat.... a palę tak hm.. z 7 dziennie? no chyba, że jest imprezowy czas taki, że się siedzi z piwkiem i się jara cały dzień
a co to za książka? 
|
ja paliłam w sumie 3 lata ale paczkę dziennie, na imprezach nawet więcej 
i nie wierzyłam, że uda mi się rzucić (nikt nie wierzył, bo każdy znajomy już wiedział, że gdzie ja tam muszą być szlugi). a tu taki szok 
LATWY SPOSOB NA RZUCENIE PALENIA - ALLEN CARR
(inteligentny tytuł )
Cytat:
Napisane przez 19agusia91
uciekam twisterowac i spać. papa  (Nie chcę jutro ujrzec 7 części!)
|
haha dowaliłaś z tą 7 częścią Dobranoc, lepszego humorku na jutro ! 
Cytat:
Napisane przez mOna01
Jyyli, wyślij mi też fotki  mroczna księżniczko i elfie 
I Narek, i szmyrk, i desporadka, i Jagoda
Też idę zaraz spać :X
|
w albumie są a ja dalej nie mogę się dokopać do Twoich zdjęć z linka 
Cytat:
Napisane przez lilavati007
To od następnego roku znów powraca stara - nowa matura z Polskiego?  Jakaś niedoinformowana jestem.
|
tzn trzecie klasy mają jeszcze prezentację, od rocznika '92 to sie zaczyna. Porażka.
Cytat:
Napisane przez Soleilka
Odebrałam prezent z Rossmana i powiem wam, że ten piling ( nigdy nie wiem jak to sie pisze ), z Garniera jest swietny w tej probce.
Dodatkowo po 2 tygodniach poszukiwan znalazlam aparat, wiec jutro postaram sie zrobic fotki wlosow.
Ej no, az sie miziam po buzi :P
|
ten peeling musi być mój, słyszałam, że rewelacja 
Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx
Wy spać idziecie a ja właśnie siadłam, Tż poszedł do domu  Zmyłam makijaż, wysmarowałam buzię Babydreamem i pewnie też niedługo spać pójdę. Musiałam sobie kromala z boczkiem zrobić bo głodna jestem 
|
mój TŻ też właśnie poszedł i też wysmarowałam się Babydreamem ! 
Twój av..... ideał 
Cytat:
Napisane przez laudik
dobry wieczor.kolejny raz sie przymierzam i mam nadzieje, ze tym razem uda mi sie zostac z wami, bo kto z kim pzrestaje itd - a ja mam w planie nie obcianac wlosow pzrez najblizszy rok. wiec bylby mi milo, gdybyscie przyjely starsza pania do siebie  .to moje 2 podejscie w zyciu do zapuszczenia - popzrednie zakonczone bylo sukcesem, a teraz nie mam nic odwracajacego uwage (jak za pierwszym razem) wiec beznadziejenie szukam pozytywnego wsparcia i motywacji - a wy dzialacie tak na mnei nawet gdy tylko was czytam  .
|
motywację znajdziesz napewno a oprócz tego masę naprawdę świetnych lasek do pogadania 
aanikawysyłam zaproszenie, bo też chciałabym Cię zobaczyć
|
|
|