Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowe zapuszczanie cz. VI - zapuszczalskie w akcji!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-19, 23:52   #168
desporadka
Zadomowienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. VI - zapuszczalskie w akcji!

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
no już parę lat.... a palę tak hm.. z 7 dziennie? no chyba, że jest imprezowy czas taki, że się siedzi z piwkiem i się jara cały dzień

a co to za książka?
ja paliłam w sumie 3 lata ale paczkę dziennie, na imprezach nawet więcej
i nie wierzyłam, że uda mi się rzucić (nikt nie wierzył, bo każdy znajomy już wiedział, że gdzie ja tam muszą być szlugi). a tu taki szok
LATWY SPOSOB NA RZUCENIE PALENIA - ALLEN CARR
(inteligentny tytuł )

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
uciekam twisterowac i spać. papa (Nie chcę jutro ujrzec 7 części!)
haha dowaliłaś z tą 7 częścią Dobranoc, lepszego humorku na jutro !

Cytat:
Napisane przez mOna01 Pokaż wiadomość
Jyyli, wyślij mi też fotki mroczna księżniczko i elfie
I Narek, i szmyrk, i desporadka, i Jagoda

Też idę zaraz spać :X
w albumie są a ja dalej nie mogę się dokopać do Twoich zdjęć z linka

Cytat:
Napisane przez lilavati007 Pokaż wiadomość
To od następnego roku znów powraca stara - nowa matura z Polskiego? Jakaś niedoinformowana jestem.
tzn trzecie klasy mają jeszcze prezentację, od rocznika '92 to sie zaczyna. Porażka.

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
Odebrałam prezent z Rossmana i powiem wam, że ten piling ( nigdy nie wiem jak to sie pisze ), z Garniera jest swietny w tej probce.
Dodatkowo po 2 tygodniach poszukiwan znalazlam aparat, wiec jutro postaram sie zrobic fotki wlosow.
Ej no, az sie miziam po buzi :P
ten peeling musi być mój, słyszałam, że rewelacja

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Wy spać idziecie a ja właśnie siadłam, Tż poszedł do domu Zmyłam makijaż, wysmarowałam buzię Babydreamem i pewnie też niedługo spać pójdę. Musiałam sobie kromala z boczkiem zrobić bo głodna jestem
mój TŻ też właśnie poszedł i też wysmarowałam się Babydreamem !
Twój av..... ideał

Cytat:
Napisane przez laudik Pokaż wiadomość
dobry wieczor.kolejny raz sie przymierzam i mam nadzieje, ze tym razem uda mi sie zostac z wami, bo kto z kim pzrestaje itd - a ja mam w planie nie obcianac wlosow pzrez najblizszy rok. wiec bylby mi milo, gdybyscie przyjely starsza pania do siebie .to moje 2 podejscie w zyciu do zapuszczenia - popzrednie zakonczone bylo sukcesem, a teraz nie mam nic odwracajacego uwage (jak za pierwszym razem) wiec beznadziejenie szukam pozytywnego wsparcia i motywacji - a wy dzialacie tak na mnei nawet gdy tylko was czytam.
motywację znajdziesz napewno a oprócz tego masę naprawdę świetnych lasek do pogadania

aanikawysyłam zaproszenie, bo też chciałabym Cię zobaczyć