Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowe zapuszczanie cz. VI - zapuszczalskie w akcji!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-20, 06:54   #171
lilavati007
Wtajemniczenie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. VI - zapuszczalskie w akcji!

Cytat:
Napisane przez laudik Pokaż wiadomość
dobry wieczor.kolejny raz sie przymierzam i mam nadzieje, ze tym razem uda mi sie zostac z wami, bo kto z kim pzrestaje itd - a ja mam w planie nie obcianac wlosow pzrez najblizszy rok. wiec bylby mi milo, gdybyscie przyjely starsza pania do siebie .to moje 2 podejscie w zyciu do zapuszczenia - popzrednie zakonczone bylo sukcesem, a teraz nie mam nic odwracajacego uwage (jak za pierwszym razem) wiec beznadziejenie szukam pozytywnego wsparcia i motywacji - a wy dzialacie tak na mnei nawet gdy tylko was czytam.
Oczywiście, że przyjmiemy Trzymam za powodzenie misji.

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Wy spać idziecie a ja właśnie siadłam, Tż poszedł do domu Zmyłam makijaż, wysmarowałam buzię Babydreamem i pewnie też niedługo spać pójdę. Musiałam sobie kromala z boczkiem zrobić bo głodna jestem
Zmieniłaś avatar? Boski, twoje włosy strasznie mnie motywują do zapuszczaniai dbania o nie.

Cytat:
Napisane przez desporadka Pokaż wiadomość
ja paliłam w sumie 3 lata ale paczkę dziennie, na imprezach nawet więcej
i nie wierzyłam, że uda mi się rzucić (nikt nie wierzył, bo każdy znajomy już wiedział, że gdzie ja tam muszą być szlugi). a tu taki szok
LATWY SPOSOB NA RZUCENIE PALENIA - ALLEN CARR
(inteligentny tytuł )

tzn trzecie klasy mają jeszcze prezentację, od rocznika '92 to sie zaczyna.
Gratuluje silnej woli.
A ja jestem właśnie rocznik '92

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Mnie ten system matury ratuje po prostu Na luzie podejdę do rozszerzonego polskiego dzięki niemu. Ale co kto lubi, rozumiem głosy przeciwników, bo i mnie nie uśmiecha się spędzenie kilku godzin nad arkuszem maturalnym.
Też rozumiem, że może t kogoś ratować, ale z drugiej strony jak ktoś tak czy siak chce zdać rozszerzoną maturę, i do tego w miare dobrze to 6 godzinne ślęczenie nad arkuszem na pewno nie wpłynie korzystnie.

---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:51 ----------

A teraz zmykam do lekarza, trzymajcie żeby kolejka była znośna i bym pół dnia nie czekała w poczekalni.
lilavati007 jest offline Zgłoś do moderatora