Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-20, 15:11   #2170
ultraradiola
Wtajemniczenie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
Napisane przez Prymulkaaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny co myślicie o Agnes 1752?? Dodaję fotki:
Bardzo ładna suknia

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość

no ja też się cieszę- szczególnie ze jak np mieliśmy ochotę z tżtem sobie coś ugotowć to zawsze w kuchni jacyś goście, ciotki, wujki, szwagierka i cała reszta no a np robić placki ziemniaczane dla 2 osób a dla 10 to różnica... a teraz będziemy mieli swoją kuchnię i swoje wszystko i jak będzie randka to drzwi na klucz i nara całej reszcie

no rzeczywiście lipa... nie znoszę jak w rodzinie ludzie są nauczeni włazić tak bez zapowiedzi bez pukania do domu.. u tżta tak jest i mnie to mega wkurza bo nie ma spokoju.. ja na pewno u siebie w mieszkaniu postawię pewne warunki.. najwyzej wyjdę na jakiegoś chama ale nie pozwolę sobie wejść na głowę- w moim domu to ja będę panią a nie cała okolica która nawet pukać nie umie..
No i bardzo dobrze przeciez w swoim mieszkaniu Ty jestes Pania i jasno zasady trzeba przedstawić ja swoje przedstwiłam i mam spokój nikt nie wchodzi mi na głowę. Ostatnio to nawet "przyszła tesciowa" mi powiedziała ze ja to taka cicha myszka jestem ale jak trzeba to odpowiem konkretnie hmmm nie przypominam sobie zebym jej cos głupiego powiedziała

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
ja ją mam ile masz centymetrów w biodrach? ja mam jakieś 95cm i uważam że szczupło w niej wyglądam. jak chcesz to daj maila to ci podeślę moje fotki- będziemy dwie zakochane w Kate
HMMM ile mam w biodrach
z 100 cm bedzie na pewno nie naleze do szczupłych osob i dlatego jestem zmuszona na fason A Ale ta Kate jest piękna z ciekawosci wejde jutro do salonu i przymierzę Mogę Tancia prawda ?? Posyłam ci e-maila na priv

P.S MÓJ 200 POST klask i:

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

Edytowane przez ultraradiola
Czas edycji: 2009-10-20 o 15:17
ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora