2009-10-20, 16:26
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nowa pulchniutka duszyczka :]
Dzień dobry dołączyłam dzis do portalu... na razie czytam czytam i czytam...każda historia jest bardzo podobna...steki podejść do diety, do odchudzania, szybki spadek wagi i równie szybki efekt jo-jo :/ ze mną było i jest podobnie najdziwniejsze jest to, że zawsze przybieram pare kilo w okresie letnim, tym razem tez tak było i jak przed wiosna waga ładnie szła w dół tak samo w wakacje "ładnie" poszła w górę --> 5 kg <-- niby tylko tyle, ale dla mnie to porażka !!! eh szkoda gadać i trzeba znowu zabrać się za siebie. Zdradliwe są dla mnie bardzo chipsy ( chyba jestem normalnie od nich uzależniona, zwłaszcza wieczorem przed tv o 23.00 wtedy najlepiej smakuja:/ )...od prawie dwóch tyg omijam je w sklepie, bo wiem, że jedna paczka i po mnie. Od kilku dni zaczęłam jeść zdrowiej, jeszcze ćwiczenia muszę dołączyć i będzie gitara to na razie po krótce o mnie, czy kwalifikuje się do Waszej grupy ??? hehehe mam nadzieje, że mnie przyjmiecie, bo może chwalenie się rezultatami na forum zmotywuje mnie bardziej buziaki dla Was dziewczyny
|
|
|