Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nowa pulchniutka duszyczka :]
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-20, 16:26   #9
sarenka168
Raczkowanie

Dot.: Nowa pulchniutka duszyczka :]

Dzień dobry dołączyłam dzis do portalu... na razie czytam czytam i czytam...każda historia jest bardzo podobna...steki podejść do diety, do odchudzania, szybki spadek wagi i równie szybki efekt jo-jo :/ ze mną było i jest podobnie najdziwniejsze jest to, że zawsze przybieram pare kilo w okresie letnim, tym razem tez tak było i jak przed wiosna waga ładnie szła w dół tak samo w wakacje "ładnie" poszła w górę --> 5 kg <-- niby tylko tyle, ale dla mnie to porażka !!! eh szkoda gadać i trzeba znowu zabrać się za siebie. Zdradliwe są dla mnie bardzo chipsy ( chyba jestem normalnie od nich uzależniona, zwłaszcza wieczorem przed tv o 23.00 wtedy najlepiej smakuja:/ )...od prawie dwóch tyg omijam je w sklepie, bo wiem, że jedna paczka i po mnie. Od kilku dni zaczęłam jeść zdrowiej, jeszcze ćwiczenia muszę dołączyć i będzie gitara to na razie po krótce o mnie, czy kwalifikuje się do Waszej grupy ??? hehehe mam nadzieje, że mnie przyjmiecie, bo może chwalenie się rezultatami na forum zmotywuje mnie bardziej buziaki dla Was dziewczyny
sarenka168 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując