Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-20, 17:10   #427
parodia
Zakorzenienie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!

A Beata jest niedobra i przez nią się nie wyspałam
Cytat:
Napisane przez mtynai Pokaż wiadomość
ej, ja za tydzień muszę oddać bibliografię a jeszcze na konsultacjach nie byłam !
Już?! Ja nawet nie wiem, do kiedy mam oddać
Cytat:
Napisane przez BeaS Pokaż wiadomość
dziewczyny! dostałam dziś piątala z chemii! jeaaa! jestem z siebie dumna. (sorka bardzo wymagająca i u niej 3 to dobrze. xD)

już mówiąc ogólnie. dziewczyny, do jakich Wy chodzicie szkół, że możecie sobie tak na pierwsze godziny nie przychodzić? u mnie każda nieobecność musi być potwierdzona karteczką od lekarza itp.
Czyli jednak

Szczerze mówiąc ja też się dziwię, że "nie poszłam nie pierwszą lekcję/ na dwie ostatnie" u nas niby nie trzeba od lekarza, ale wychowawczyni to taki grafoman, że nie da się przynieść podrobionego zwolnienia. I nie ma mowy, żeby pełnoletni uczniowie sami sobie pisali. A jak się nie pójdzie na tą jedną czy dwie lekcje i jest to matma, angielski albo polski... to lepiej się nie pokazywać już w ogóle czasami ktoś tam nie przyjdzie np na historię, bo co drugi tydzień mamy sprawdziany, ale to kolejny termin taki odwala...
Ogólnie nie ma, że notorycznie nie chodzimy/uciekamy, max 5 osób jest takich.
Cytat:
Napisane przez Riddim Pokaż wiadomość
Powiem Wam, że 2 wfy ostatnie to nic fajnego :P Zwłaszcza kiedy się idzie na stadion. Zwłaszcza kiedy ma się zwolnienie z biegów a biegać każą. Zwłaszcza, że deszcz pada.
Wychodzicie na stadion przy takiej pogodzie?
Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość
Hejo Turbodymomany
widzę, że nie wszystko zacytowało
Chcesz w papę?

A ja z przykrością stwierdzam, że muszę ograniczyć kontakty w tym wątkiem...
Tak w skrócie co mam do zrobienia do piątku: przeczytać Wesele, napisać 6 listów z Pracy na ang , rozprawkę na prywatny, zrobić pierwszy dział z Kiełbasy (tak, tak, Marta, miałam w niedzielę, ale mi się przeciągło, bo mam czas do piątku ) i 22 zadania z fizyki...
Więc... kiedyś tam do Was zajrzę

parodia jest offline Zgłoś do moderatora