Wątek
:
Nowa pulchniutka duszyczka :]
Podgląd pojedynczej wiadomości
2009-10-20, 21:47
#
18
gosiafoteczki
Zadomowienie
Dot.: Nowa pulchniutka duszyczka :]
Cytat:
Napisane przez
sarenka168
Koło 3 moze byc chyba
tak rano, po południu i wieczorem
nie wiem dokładnie, ale moja cioteczka pije cały dzień
hehehe mi smak jakoś szczególnie nie przeszkadza, nawet bym powiedziała, że lubię ją.
75 kg to jest szcyt mojej wagi! nigdy tyle nie ważyłam i to jest dla mnie porażka straszna...nigdy nie miałam problemów z brzuszkiem bo wyglądał płasko i był proporcjonalny co do reszty. Teraz zrobił się ulany i mi przeszkadza strasznie
plus do tego szerokie biodra i grubaśne uda
eh...
Rozumiem Ciebie
dla mnie katastrofa to te 82 kg;/ kiedyś 75 ;/ ale już nie mogę ... chyba po prostu każdy ma coś takiego kiedy mówi się stop!
tak też ze mną jak tak dalej by poszło to wyglądałabym okropnie... ;> co prawda teraz chodzę w mini.... mam chłopaka od 4 lat ten sam.. pewnie dlatego jestem wystarczająca dowartościowana ;D tak że nawet nie zauważyłam że przytyło mi się w ciągu tych lat ponad 10 kg... no on jak mnie poznał to ważył 75
a teraz około 100 kg...
zaczął chodzić na siłownie... mięśnie troszkę mu urosły... ale brzuszek też ;D ale to facet ... ja nie wyrobiłam mięśni tylko fałdy z każdej strony... pewnie dlatego stałam się zazdrosna o niego
))) muszę się zmienić... schudnąć do lata 15 kg
nie wiem jak to zrobię
od listopada chcę iść na siłkę... ;> jutro kupię sobie płatki fitella bo je lubię to będzie moja kolacja na początek ;D przed 18
bo tak z dnia na dzień nie potrafię zrezygnować ze wszystkiego
no i będę piła jak najwięcej zielonej
i zobaczymy chociaż po tygodniu czy coś ruszy
gosiafoteczki
Pokaż profil użytkownika
Znajdź więcej postów gosiafoteczki