Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jaka FRYZURA będzie mi pasować ? - wątek zbiorczy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-20, 21:48   #1921
Koko88
Raczkowanie

Dot.: Nowa fryzura

znam ten problem.nam ten problem. kiedys jak jeszcze uzywalam szczotki do wlosow mialam podobnie, poszlam do fryzjera, ten mi pocieniowal i zamiast ukladac sie lepiej wygladalam jakbym miala siano na glowie bo wlosy byly lzejsze. teraz juz wiem, ze jak sie ma wlosy falowane lub krecone lub po prostu podatne nie powinien uzywac szczotki do wlosow, jdynie przeczesac palcami po myciu, a po wysuszeniu wlosow naloz jedwab do wlosow (10 zł mala tubeczka chyba w kazdym salonie fryzjerskim do kupienia. starcza na ok pol roku, bo dajesz doslownie kapke na cala dlugosc), jest rewelacyjny, od kiedy go poznalam nie wyobrazam sobie bez niego zycia, polcila mi go kumpela ktorej wlosy tez sie puszą, po nim sa gładkie, blyszczace i miekkie i najwazniejsze - dziala naprawde a efekt jest natychmiastowy. obciecie na prosto byloby rozwiazaniem, jednak wyprobuj najpierw to co napisalam, bo pocieniowane wlosy wygladaja duzo ciekawiej.
Koko88 jest offline Zgłoś do moderatora