Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Michaelowa Nibylandia X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-21, 11:04   #2937
ilios
PIP.

GG do ilios
Dot.: Michaelowa Nibylandia X

Cytat:
Napisane przez Blue_Butterfly_ Pokaż wiadomość
No to widzę,że ja też jako grafik pracy nie dostane
A Ty pracujesz tak jakby hurtowo
ale pensja jedna niestety z praca teraz ciezko jest ogolnie. moj mega zdolny kumpel po skonczeniu grafiki na asp szuka pracy od roku i nadal nic nie ma grunt, ze firma kupila mi fotoszopa, mi to juz wystarcza do szczescia

Cytat:
Napisane przez groszek75 Pokaż wiadomość
moja mama byla laborantka i nieraz tez musiala czekac, to albo czytala, albo robila na drutach i ta jej szefowa wymowki robila...

ale one nigdy sie nie lubily, bo inne poglady i te czasy wtedy, ale co mamie napsula krwi, to masakra

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ----------

czesc
Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Najgorsze u nas to to, że nawet jak jest spokój to i tak trzeba strasznie udawać, że się pracuje. To taka praca, że nie wolno wyjśc, nie wolno zajrzeć na onet, gadać przez telefon prywatnie itd. ...
oj, to ja mam wiekszy spokoj w tym wzgledzie, jedyny minus jest taki, ze ja siedze na srodku razem z kumpela, nie mamy drzwi ani nic, wiec trzeba byc czujnym i jakby co to minimalizowac okienko z nibylandia

ale moja sis jak pracowala w wakacje w sklepie z bizuteria i torebkami to tam mialy masakre.. to jest sklep Parfois - taka portugalska firma i ich szefow nie bylo wiecznie w kraju, wiec zainstalowali kamery i wysylali tajniakow, zeby sprawdzac czy pracuja ciezko. i nawet jak np w srodku tygodnia o 11 rano bylo zero ruchu nie mogly sobie posiedziec ani pogadac ze spokojem - caly czas musialy cos robic! sprowadzalo sie to do tego, ze chodzily kolo torebek, przesuwaly je o 5 mm w prawo, ze chwile szly z powrotem - i poprawialy je w lewo... zeby bylo, ze caly czas cos robia, bo jak szef stwierdzal, ze ktoras zbedna - to miala awanture i ciecie po pensji... masakra...
wiec ja nie narzekam
ilios jest offline Zgłoś do moderatora