Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Grupa wsparcia- wracamy do naturalnych włosków.Wätek zbiorczy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-21, 15:01   #2912
yes
Zakorzenienie

Dot.: Grupa wsparcia- wracamy do naturalnych włosków.Wätek zbiorczy

Cytat:
Napisane przez ooodeta Pokaż wiadomość
yes kupilam cos takiego loreal recital california , kolor jest piekny(przynajmniej na opakowaniu ) , taki naturalny i zywy , i wydaje mi sie ze nie ma sily zeby zmywal sie na zielono szaro , zupelnie nie ta kolorystyka ,a ty jak myslisz ? jak juz cos to zostawi cieple zlote refleksy ,ktore powinny zgrac sie z tym co mam na glowie , bede malowac za pare dni bo w czwrtek mam wazna uroczystosc , nie chce ryzykowac gdyby cos poszlo nie tak
ale boski kolorek! mam nadzieję, że wyjdzie tak jak powinien ^^ i oczywiście czekam na fotki jak już bedziesz 'po'

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
a ja kupilam farbe i bede farbowac mialam tego nie robic ale znalazlam cudowny kolor , odrostu nie bede oczywiscie dotykac , tylko blond od dolu , i pasemka na poczatek jak bede juz 'po' za pare dni to sie pokaze ,kurde mam nadzieje ze mi sie nie wypierze ten kolor

Odeta tak mysle skoro odrostu nie ruszasz i jak piszesz bedziesz farbowac pasemkami to powiedz mi po co? Bo ja np szukam szamponu zblizonego kolorem do moich naturalnych a Ty bedziesz miala tak jakby pasemka na tych białych i swoj odrost?

Tak wogole to dzis mi wlaczyli internet, nie mialam prawie miesiac i nie wkleilam obiecanych zdjec clipow, teraz to nawet glupio robic zdjecia bo od spodu mam troszke wlosow w innym kolorze, poczekam az to sie wyplucze i wstawie fotki
a jaka farbke kupiłas??