2006-03-20, 13:47
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: PODKŁAD DO SKÓRY B.SUCHEJ I ATOPOWEJ - kochane Wizażanki pomóżcie...PROSZĘ :*:*:*
Cytat:
Napisane przez malenka294
ja rowniez mam atopowe zapalenie skóry,w gazecie byla próbka podkladu RECOVER,musze przyznac ze bardzo mi przypasowal i z pewnoscia go kupie.teraz troszke zbocze z tematu,otuz mam kilka pytan droga RAMBO,napisz mi prosze jak sie wyleczylas,jakie stosujesz leki i kjosmetyki,bo ja mam wielki problem przez ta chorobe,swedzi mnie skóra,szczegolnie rece i plecy,robioa mi sie ranki,zreszta co ci bede pisac,pewnie wiesz to wszystko,pozdrawiam 
|
Piszecie, ze macie atopowe zapalenie skóry, ja miałam na twarzy - jak je wyleczyć hmm ? to dosyć trudne. Każda skóra jest inna Myślę jednak że maść (dostępna tylko w aptekach ) o nazwie PROTOPIC jest najlepsza Ma dosyć silne stężenie różnych substancji za to bez sterydów. Koniecznie jak najbardziej nawilżajcie twarz. To bardzo ważne ! Nie myjcie twarzy zwykłą wodą - tylko najlepiej przegotowaną. Najważniejsze zeby dobrac odpowiednia maść. Protopic naprawde moze okzac sie świetny. Jak juz niestety mówiłam jest dosc drogi - ok 200zł. Jeśli chodzi o kremy polecam Physiogel creme - nie jest drogi a w miare ok. Zel do mycia twarzy mam La roche posay. Też jest ok.
Bardzo ważna jest tez konsultacja z odpowiednim dermatologiem.
Powodzenia w walce z chorobą.
Jesli macie jakieś pytania to piszcie . Wypróbowałam już wiele kremów i maści - mogę wam pomóc. Chorobę mam od 6 roku życia. Więc jak coś to piszcie.
A co z tym podkładem? Macie jeszcze jakieś propozycje ?   Tszymajcie się A jeśli chodzi o AZS i podkłady piszcie jak najwięcej  
|
|