Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Szukam Torebek, biżuterii, ciuchów w rozmiarze L - na wymianę kosmetyki
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-21, 20:03   #1
biala_malpeczka
Zadomowienie

Przekupka: 98 pkt / 100% pozyt.

Torebek, biżuterii, ciuchów w rozmiarze L - na wymianę kosmetyki

Jak w tytule. Szukam:

Ciekawych toreb, torebek, nie skórzanych, raczej nie sportowych, żadnych płóciennych worków, raczej coś fajnego
Ciuchów fajnych w rozmiarze L, niespecjalnie młodzieżowych tzn żadne mini i dekolty do pępka, lubię rzeczy z sieciówek ale także jakieś oryginalne ciuchy
Biżuterii fajnej, oryginalnej, np. ręcznie robionej ale też z sieciówek.
Nowych balerinek w rozmiarze 39/40 dla córki, ewentualnie takich prawie nowych - w idealnym stanie.
Fajnej kurtki albo płaszcza na jesień/zimę.

Nie proponujcie mi ciuchów z lumpeksu, mam kilka lumpeksów na osiedlu i gdybym chciała ciuchy stamtąd, bym je po prostu odwiedziła
Nie interesują mnie rzeczy zużyte, zmechacone, dziurawe, noszone długo, przedpotopowe itd.
Będę bardzo wybredna Mam pełne szafy

Na wymianę to co w wątku czyli kosmetyki, ewentualnie mogę poszukać czegoś innego poza wątkiem jeśli będzie mi bardzo zależało na wymianie Mam dużo ubrań, torebek (także szytych przez projektantów z antypodymody.pl), biżuterii (także stamtąd ale nie tylko), jakieś nieużywane zegarki, bo nie mogę się przywyczaić do ich noszenia Również inne kosmetyki nie zawarte w wątku. Pytajcie

Zapraszam

biala_malpeczka jest offline Zgłoś do moderatora