Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rudy rydz, którego się wstydzę :(
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-21, 20:37   #1
maraqjowa
Zadomowienie

Rudy rydz, którego się wstydzę :(

Aloha! Dostałam przemiłego pma (Ewcia ) i postanowiłam zmalować coś nowego, ale uwierzcie mi na słowo - chęci były szczersze i ładniejsze niż ten make up Ja nawet byłam z niego zadowolona ... do momentu zrzucenia fotek na dysk Nie wiem czy to aparat tak wcina kolory (musiałam je powyciągać w zwykłej windowsowskiej przeglądarce), czy mi tak te kolory nie pasują, czy może po prostu źle go namalowałam i wszystko zlało się w jeden wielki placek, ale... popatrzcie same.
Jesiennych barw ciąg dalszy.

Użyłam:
podkład Clinique Superfit i Almost Powder, korektor HR, kulki brązujące Avon, róż EDM Peach, róż Bourjois, baza pod cienie ArtDeco, pomarańczowy pigment MAC, bordowy cień Chanel Coromandel, brązowy i złoty cień MAC, brzoskwiniowy cień Deborah, złoty liner Deborah, tusz MaxFactor Masterpiece Max, korektor do brwi Delia i błyszczyk Sensique.

Mimo wszystko - miłego... chcia-am dobrze, a wyszło... no.

Edytowane przez maraqjowa
Czas edycji: 2009-10-21 o 20:39
maraqjowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując