Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Guerlain-kolorówka
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-22, 07:55   #4114
ilios
PIP.

GG do ilios
Dot.: Guerlain-kolorówka

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
hehe
piękne te motyle a czemu użyłaś tylko na policzki?
mogę spytać ile mniej więcej kosztowały? kupowałaś na ebayu?
na razie tylko na poliki testowo, jutro cala sie nimi wymaziam
kupilam za 200 zl na allegro ta sama sprzedajaca wystawila wczoraj jeszcze 5 sztuk - za 230 [http://allegro.pl/item791028455_guer...na_edycja.html , goldy prasowane tez ma - na innej aukcji]

w dodatku za to, ze musialam dlugo czekac na przesylke [2 tyg niecale] jako gratis dorzucila mi blyszczyk guerlain terracota [ten ze zbiorowego zdjecia]

---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ----------

Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
Motylki
Chyba przestanę na te zdjęcia zerkać, bo zaraz się dalej nakręcę

Czekam z prasowanym mythic na wypłatę i liczę po cichu, że nie ubędzie ich jakoś straszliwie przez te ponad 2 tygodnie Boję się jedynie, że jak mi podpasują, to mimo kulastych beżyków w szufladzie zapałam koniecznością posiadania także kulastych mythic, a to byłaby już rozpusta w biały dzień
Doszłam też do wniosku, że może te miniatury to byłby lepszy pomysł na początek, bo jeżeli kupię mythic i mi nie przypasuje Beżyki są OK, ale jeszcze zblednę z upływem zimy, bo mimo łatwo opalającej się karnacji na co dzień jestem dość jasna. Zawsze muszę sobie wydumać jakiś dylemat
lepiej nie zerkaj - u mnie tez sie od zerkania zaczelo
ale nie zaluje.. rany, to jest dzielo sztuki, a nie kosmetyk

miniatury sa super pomyslem - na allegro mozesz dorwac mini mythic za 50 zl. ja juz wiem, ze mythicowe kulasy chce duze i teraz czekam az mila truskawka jakas promocja strzeli
ilios jest offline Zgłoś do moderatora