2009-10-22, 07:55
|
|
PIP.
|
Dot.: Guerlain-kolorówka
Cytat:
Napisane przez Organzza
hehe 
piękne te motyle  a czemu użyłaś tylko na policzki? 
mogę spytać ile mniej więcej kosztowały? kupowałaś na ebayu?
|
na razie tylko na poliki testowo, jutro cala sie nimi wymaziam 
kupilam za 200 zl na allegro ta sama sprzedajaca wystawila wczoraj jeszcze 5 sztuk - za 230 [http://allegro.pl/item791028455_guer...na_edycja.html , goldy prasowane tez ma - na innej aukcji]
w dodatku za to, ze musialam dlugo czekac na przesylke [2 tyg niecale] jako gratis dorzucila mi blyszczyk guerlain terracota [ten ze zbiorowego zdjecia]
---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ----------
Cytat:
Napisane przez ganimedea
Motylki
Chyba przestanę na te zdjęcia zerkać, bo zaraz się dalej nakręcę
Czekam z prasowanym mythic na wypłatę i liczę po cichu, że nie ubędzie ich jakoś straszliwie przez te ponad 2 tygodnie  Boję się jedynie, że jak mi podpasują, to mimo kulastych beżyków w szufladzie zapałam koniecznością posiadania także kulastych mythic, a to byłaby już rozpusta w biały dzień
Doszłam też do wniosku, że może te miniatury to byłby lepszy pomysł na początek, bo jeżeli kupię mythic i mi nie przypasuje  Beżyki są OK, ale jeszcze zblednę z upływem zimy, bo mimo łatwo opalającej się karnacji na co dzień jestem dość jasna. Zawsze muszę sobie wydumać jakiś dylemat 
|
lepiej nie zerkaj - u mnie tez sie od zerkania zaczelo 
ale nie zaluje.. rany, to jest dzielo sztuki, a nie kosmetyk 
miniatury sa super pomyslem - na allegro mozesz dorwac mini mythic za 50 zl. ja juz wiem, ze mythicowe kulasy chce duze i teraz czekam az mila truskawka jakas promocja strzeli
|
|
|