Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-22, 13:30   #672
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;)

Cytat:
Napisane przez Madlen__18 Pokaż wiadomość
Nie sądzę, raczej mi się wydaje madziu że owulację byś miała co drugi miesiąc, no o drugi niewidoczny jajnik nie pracuje lub go nie ma.
To wcale nie musi dawać objawów poza brakiem owu.
No bo normalnie jajniki pracują na zmianę, więc jak drugi "nie działa" no to....

Jestem tak przejęta tą wyprowadzką, że masakra, zastanawiam się jak ja się zdaze tak szybko przeprowadzic jak tutaj jest tyleee rzeczy.

Nie śmiac się, jak do tej pory przeprowadzałam się tylko raz i robiłam to stopniowo, zawsze mogłam sobie dowieźc rzeczy później. Teraz będe musiała zabrać wszystko, bo musi być pusto dla nowych lokatorów.
no wlasnie. a ja zawsze miałam @ co prawda przed tabsami bardzo nieregularne ale miałam.

---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

mój gin jest specjalistą od niepłodnosci, jestem pewna , ze jakby było cos nie tak, to by kazal mi zrobic jakies badania czy coś no w każdym bąz razie mu ufam. tak tylko czasami się zastanawiam czemu nigdy nie moze mi go wykryc

a ja uwielbiam : bakietkę (pocięta na małe kanapeczki)na to: serek twarozkowy moze byc almette, łosoć wędzony, oliwki i cytrynka super przekąska

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora