Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-22, 15:33   #3985
Isabelll
Raczkowanie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 2

Dziękuję dziewczynki za gratulacje

Cytat:
Napisane przez lanka Pokaż wiadomość
Isabelll pieknie chudniesz. Widze, ze startowalysmy z tej samej wagi, ty dwa tygodnie wczesniej niz ja i masz efekty! Napisz prosze co jesz, a czego nie jesz w ogole z dukanowych przepisow. Moze to pomoze mi zrewidowac, co jest ze mna nie tak, ze nie chudne.
Z gory wielkie dzieki.
Przede wszystkim ja stosuję cykl 5/5 (ze względu na przeszłościowe problemy z witaminami nie ryzykuję krótszym okresem warzywnym)
Ze słodkości dukanowych pozwalam sobie na muffinki i ptasie mleczko (ale obydwu przypadkac porcję z przepisu zazwyczaj zjadają ze mną jeszcze 3 osoby )
Na czystych proteinach jem łososia wędzonego, makrelę,śledzie, wędlinkę drobiową, serek wiejski + szczypior, drób (zazwyczaj z rożna bez skóry, lub pierś w curry, lub wątróbkę gotowaną) napoje to kawa z mlekiem (0% lub 0.5%), herbata, woda, czasem Lift-bo też jak coca-cola jest na aspartamie.
Na warzywnej jem, pomidorka, paprykę, ogórki (świeży i kiszone), bardzo dużo rzodkiewki (zazwyczaj sałatki)

Taka mało urozmaicona moja dieta ale po prostu jem to na co mam ochotę a na to właśnie mam

Co do godzin to różnie bywa, zawsze jem śniadanie (dość spore) i pije kawę z 40 min po przebudzeniu. Obiady to tak raczej skromnie (bo nie jestem głodna), poźniej jakaś kawka z muffinką i kolacyjka np serek wiejski

pomogłam?

po I fazie: 76.1 kg

aktualnie:
71 kg

cel: 60 kg
Damy radę

Edytowane przez Isabelll
Czas edycji: 2009-10-22 o 15:50
Isabelll jest offline Zgłoś do moderatora