Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Arabki
Wątek: Arabki
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-22, 14:34   #37
kkknnn
BAN stały

Dot.: Arabki

Cytat:
Napisane przez evak1988 Pokaż wiadomość
Nie ja miałam chłopaka ktory pochodził z niemiec a mieszka już długo w Rotterdamie
aaaaaa na Hoek Van Holland jezdziłam na plaże często kiedyś była tam taka naturalna plaża teraz jakieś takie niebieskie domki postwaili..

Czemu znałam arabke ktora chodziła bez chusty i miała naturalny kolor włosów taki ciemny brąz

Według mnie to niektóre z nich nie dbają tak o urode bo taka jest ich religia ze nie mogą jakoś seksownie wyglądać, tak mi się wydaję.. ale popatrzcie jakie to piękne kobiety, jak np wszystkie z nich w takim Rotterdamie nagle wyszły by na ulicę normalnie ubrane, umalowane to reszta kobiet jest "pozamiatana"
Żadna religia nie zachęca do tego żeby przesadnie seksownie wyglądać- mówię np. o Judaiźmie. Czym innym jest np. dbanie o zęby. Widziałam poza Europą wiele Arabek z brakami albo bardzo zaniedbanymi zębami (a to już kwestia świadomości i pieniędzy nie religii)
Ja odebrałam ich brak dbania o siebie (u tych zaniedbanych) jako brak czasu, pieniędzy, nawyków. Oczywiście w Europie jest inaczej.
Co do urody to jak pisałam widziałam piękne Arabki, ale nie chiałabym się upodabniać
kkknnn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując