Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pomocy.. paznokcie u jednej reki idealne, u drugiej koszmar
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-22, 21:19   #11
sunniva2007
Rozeznanie

Dot.: Pomocy.. paznokcie u jednej reki idealne, u drugiej koszmar

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
czyli co najlepsze bo juz sama nie wiem...
a chce miec normalne paznokcie nie zniszczone..
moja droga, przedstawilysmy ci tutaj sposob na naturalne pazurki - jak zachowac ich dlugosc przy nieduzym obciazeniu ich... napisalam ci wszystkie argumenty "za" zazelowaniem zelem silikownoym, argumentow "przeciwko" nie widze, no moze jeden, ze tak jak inne zele, nalezy go uzeplniac, ewentualnie nosic do zrosniecia z naturalnym pazurkiem i tylko pilowac z dlugosci.. Grybys np. przyszla do mnie i powiedziala, ze taki i taki masz problem, to ja bym tobie zaproponowala taki sposob, oczywiscie nakladanie oliwki na skorki w ciagu dnia i wmasowywyanie jej rowniez - pazurki staja sie wtedy bardziej elastyczne Ostatnio zelowalam silikonowym pazurki mojej cioci, ktora ma piekna, swoja plytke, dlugosc pazurkow na oko to taka szablonowa, troche podpilowana dwojeczka, ale z racji tego, ze czesto stuka paluszkami w klawiature, pazurki lamia sie... nosi juz zazelowane ponad tydzien i jest bardzo zadowolona... Ale moze ktos zna inny, lepszy sposob pozdrawiam!!
sunniva2007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując