Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących - cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-22, 21:47   #987
czarnazuzia1
rude jest piękne:)

Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących - cz. V

Cytat:
Napisane przez passero Pokaż wiadomość
A żebyś wiedziała, że się śniło, bom przed spaniem po Twoim blogu buszowała.
Widziałam Cię zatem, tak jak w poprzednim śnie, uroczo zawstydzoną, a nad Tobą cud obrazek: małe, pierzaste, fruwającotańczące, ciepłe i puchate... Aura lawendowo-różana Cię otaczała i zapach kawy... ze śmietanką, i cukrem... lub bez... Za Tobą ustawione byly stoły serwetką malowane... Uwijały się przy nich różne osoby... Vesenka wniosła plaskaty chlebek włoski, Katty - zupę dyniową a Nasturcja - najpierw zupę rybną (do plaskatego chlebka chyba bardzo pasującą) a później homara... Była w ślicznej, czerwonej sukienusi ale minę miała nie wyraźną. Może dlatego, że nie wiedziała jeszcze jaki ma stosunek do owej sukienusi a może męczyły Ją wyrzuty sumienia z powodu homara ...
Nagle ogarnęła mnie panika, bo pomyślałam: " A co będzie jeśli jedząc zupę poplamię serwetę? Chyba się ze wstydu spalę. I pewnie od razu bym się spaliła ale zobaczyłam... Tygrysa! Z pewnego dystansu obserwował wszystko ale wzrokiem łagodnym i ciepłym. Jednocześnie zapisywał w notesie kto kiedy obchodzi urodziny... Uspokoiłm się. Zobaczyłam też Zuzię jak już siedzi przy stole, uśmiecha się do mnie i woła: "Chodź do nas". Więc poszłam... Ale zupy nie jadłam... Wolałam napić się soku jabłkowego...

wieczorne - Wszystkim...
Jolu jestes niesamowita Ty wiesz

czarnazuzia1 jest offline Zgłoś do moderatora