2009-10-23, 09:05
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Bierzecie pieniądze o TZ-ta????
Cytat:
Napisane przez nika_88
Ostatnio zdarzyla mi sie taka sytuacja (dosc krepujaca), ze TZ podarowal mi 50 zl... Nie chodzi o gotowke tylko o rzecz, ktora byla mi bardzo potrzebna.. Glupio sie poczulam (ucze sie, nie pracuje, ale mimo wszystko...)
Wzielam od mamy te pieniadze i oddalam mu, na poczatku nie chcial wziazc, ale w koncu ulegl, bo bylam stanowcza....
Czy dobrze zrobilam oddajac mu te pieniadze???
Dodam, ze on pracuje ma 22 lata, a ja jestem na utrzymaniu rodzicow (nie przelewa nam sie, ale dajemy rade)
|
Wiem, że pewnie masz wyrzuty sumienia, że Twój TŻ musiał wydać kasę na coś co Tobie jest potrzebne, zwłaszcza że to nie była typowa niespodzianka - tylko wiedział dokładnie czego potrzebujesz. Ja na Twoim miejscu cieszyłabym się że mam takiego domyślnego TŻta Jeśli dręczyłyby mnie wyrzuty sumienia postanowiłabym jakos uzbierać mniej więcej te 50 zł i też mu kupic cos ładnego On też pewie głupio się poczuł kiedy oddałaś mu kasę za, jakby nie było, prezent.
A poza tym on pracuje, Ty nie 
Zazdroszcze Ci takiego TŻ, mój najpierw musialby to przedyskutować ze mną, na kiedy byłoby mi to potrzebne, gdzie można to kupić...a najchętniej dałby mi pieniądze: idź sobie kup sama, bo ja nie wiem jakie 'to coś' ma być O ile go znam to nie wziął by tego w swoje rece
|
|
|