Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - PANNY, WAGI i SKORPIONY czyli dzieciaki wrześniowo-październikowe 2008 !!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-23, 12:30   #71
dysia77
Zadomowienie

Dot.: PANNY, WAGI i SKORPIONY czyli dzieciaki wrześniowo-październikowe 2008 !!

Agucha71 witaj w klubie i napisz cos wiecej o Was.

atenk1 no to masz lekki kolchoz w domciu, wspolczuje.... a Kubus musial byc przeslodki jak tak wolal mamusie
Kuruj sie kochana bo nie ma czasu na choroby, trzeba na wizazu pisac

a ja podjelam meska decyzje i od wczoraj rano Ola siedzi u babci na odwyku cyckowym. Zabiore ja jutro od babci ale z soboty na niedziele tatus bedzie przy niej czuwal, bedzie to juz trzeca noc bez cycusia mamy i mam cicha nadzieje ze z nocy na noc bedzie coraz lepiej i moje dziecie zapomni ze mama ma pod bluzka am am i nie bedzie mi tej bluzki wyciagac na wszystkie strony z krzykiem i w nocy w koncu w miare normalnie bedzie spac..... za duz chyba ta lista zyczen, no nic, zobaczymy. Dzisiaj z relacji babci wynika ze nie bylo tak zle, Ola budzila sie kilka razy ale babcia zawyla suszarka do wlosow i Mala znow zaliczala odlot. Tak, tak, sucharka to u nas pozytywka do usypiania Nie chciala nic do picia w nocy to i nawet lepiej. Tylko rano wstala, wziela w lapki butle co obok lozka lezala popila sobie i poszla z babcia na nocnik zalatwic co nieco. Ciesze sie ze gladko idzie mam nadzieje ze druga noc bedzie rownie spokojna. Trzymajcie kciuki.