Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-23, 14:19   #643
blue_apple
Zakorzenienie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!

Cytat:
Napisane przez KaasiaaK Pokaż wiadomość
no tak tak, tylko w wyznaczonym miejscu, w ekstremalnych przypadkach można dokończyć w brudnopisie i napisać, że dokończenie w brudnopisie :P

a nie ma czegoś takiego, że jeśli nie ma 250słów, to odpadają jakieś tam punkty?
To ja nie wiedziałam, że można tak zrobić, że napisać, że w brudnopisie jest.

jak nie masz 250 to nie dają punktów za język. ale nie wiem jaka jest ta granica, w sensie czy jak masz 240 to juz nie dają, czy np 200. też słyszałam kiedyś o tym, że musi być minimum poł wyznaczonego miejsca, ale w końcu nie wiem, bo to bez sensu troche, bo każdy ma inny rozmiar liter

Cytat:
Napisane przez mtynai Pokaż wiadomość

dzień dobry Żbiki ;*

zapomniałam wam się pochwalić.
moja klasa się w końcu dogadała co do wycieczki
Warszawa, teatr Studio, spektakl pt: "Hollyday".
no.

to miłego dnia Bąbelki ;*
ha
zajmuję już 27.11 liczę na Ciebie!

Cytat:
Napisane przez Lensky Pokaż wiadomość

oczywiscie, ze z podstawową. jestem na humanie

Ok, ja moge zrobic raz po raz jakies zadania z R, ale nie w ten sposob, ze ona marnuje cala lekcje na tlumaczenie rzeczy z R -.- bo nie zna podstawy, mega jest.
to rozumiem

i co dało to Twoje postawienie się jej wtedy? coś się zmieniło?

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14879481]

dzien dobry ;*

straszną noc dzisiaj miałam... wiele razy się budziłam, wymiotowałam a mimo to poszłam do szkoły nie chciałam pisac sprawdzianu w innym terminie. z resztą już czuję się troszkę lepiej.[/QUOTE]

o kurde ale już jest dobrze? w szkole ok było?
ja też nigdy nie lubie nic w 2 terminie pisać, dlatego często chora do szkoły chodzę

Cytat:
Napisane przez Karmenka Pokaż wiadomość
Ojj
Ja to rano wstałam ubrałam się i poszłam spać
Bo mama powiedziała, że mnie zawiezie i miałam jeszcze pół godziny
uwielbiam Cię
tez bym tak zrobila

Cytat:
Napisane przez Karmenka Pokaż wiadomość
Ale się potrafi człowiekowi humor zje.bać w ciągu paru minut !!!
Grr !!!
co sie stało?!

komu wklepać ?

Cytat:
Napisane przez KaasiaaK Pokaż wiadomość
no właśnie baardzooo trudno ;/ we wrześniu widziałam dużo takich na all. a teraz nic ;/ muszę szukać dalej
zawsze tak jest! jak nie potrzebujesz czegos to jest miliard, a jak chcesz to kupic, to nie możesz znaleźć

-----
siemka kobry ;*

jestem dziś zmęczona, ale mam ochote coś porobić, i znowu pewnie sie skonczy ze nic nie zrobie.

ach, pamietacie moją sytuację z polskim?
ze pani w ciazu moja stara jest, ale miala nas do listopada uczyć?
a okazalo sie we wrzesniu, ze uczy nas ta inna, kolezanka dyrektorki jakas powalona...
i kiedys juz, na poczatku wrzesnia, jedna osoba z naszej klasy spotkała panią nr 1, i okazalo sie ze ona nie jest wcale na zwolnieniu lekarskim, tylko dyrektorka pomyslala sobie ze lepiej zeby uczyl nas od wrzesnia ktos nowy...
ale my nie chcielismy pani nr 2. walczyliśmy o pania nr 1, rodzice waliczyli. ale NIE, nie ma kto przyjsc a pani nr 1 jest przeciez na zwoleniu!
dzis moja kumpla spotkala pania nr 1 w szkole i co sie okazało?
ŻE PANI MA SIĘ ŚWIETNIE! i nie jest na zadnym zwoleniu!

dała swoj numer telefonu i powedziała, ze moze sie z nami spotkać.

tyle dobrego.

Edytowane przez blue_apple
Czas edycji: 2009-10-23 o 14:24
blue_apple jest offline Zgłoś do moderatora