Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-23, 14:58   #810
DianaM
Zadomowienie

Dot.: Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;)

Rany, strasznie kochane jesteście! Jak nie zaglądam na wizaż to normalnie za Wami tęsknie. Tutaj każda przejmuje się losem drugiej i w ogóle

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
No postaraj się, może się uda ?

jaka knajpka ? Znowu Mexicana ?

To super, że Oktawian taki grzeczny, przesypia Ci noce ? Ale masz farta, wspaniale
Diano taka jest prawda, że dla karmiących nie ma leków niestety
Pozostają Ci naturalne lekarstwa, miód, czosnek- nie pamiętam czy można nawet....kurcze wszystko pozapominałam
No więc właśnie, doopa blada. A czosnku nie można
Powinnaś zacząć sobie przypominać, przecież się staracie o siostrzyczkę dla Agenta Tomka?

Cytat:
Napisane przez stokrotka_to_ja Pokaż wiadomość
Jeszcze sie nie staramy,czekamy do stycznie az nam sie troche sytuacja ustabilizuje
Staram sie myslec pozytywnie,naprawdę.

Ile miesięcy ma to Twoje male cudo ?

Aaaa...zapomniałam...

diano na prziębienie mozesz brać wszelakie leki homeopatyczne a wiec oscillococinnum i np Grip-heel ,na gardło tantum verde w sprayu albo tabletki isla. Przeciwbolowo paracetamol.

z powodu chrzesniaka i jego mamy karmiacej jestem na bieząco
To mnie zaskoczyłaś, bo farmaceuta powiedział Tżowi, że nie wolno mi nic brać oprócz paracetamolu Swoją drogą gdybym go nie wzięła to znów głowa by mi pękała. Powiedział, że skoro dziecko ma dopiero 3 tygodnie to nie wolno nic brać jeszcze Może dopiero później?

A za Was trzymam mocno kciuki. Będzie dobrze, wiem to.

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Ano

W takim razie dla męża

Ostatnio słyszę o samych wzorowych tatusiach

Biedulo.
Pozostaje Ci gorące mleko z miodem..no i wit. C chyba też możesz łykać
A wiesz, że ten farmaceuta miał dylemat czy brać tą witaminę c Bo teraz ta witamina jest jakaś tam z czymś tam i może uczulać? Że za wcześnie jeszcze

Cytat:
Napisane przez jodie Pokaż wiadomość

Diano ten Twój teść jest niemożliwy , ale dobrze że TŻ jest z Wami i tak dzielnie Ci pomaga! dużo zdrówka życzę
Teść wg mnie nie potrafi zrozumieć, że jego syn sam teraz jest ojcem i nie poświęca mu już tyle czasu. On uważa, że opieka Tż nad nim to jego obowiązek! Dupek i tyle. Rozumiem, że powinien interesować się ojcem co zresztą robi, ale on chciałby, żeby Tż zostawił mnie w cholerę, przeniósł się do niego i był z nim 24h na dobę.

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
no w sumie.... ecj ja ostatnio wcale nie myśle

staramy się jak mozemy babcia tez bierze leki na serce i na nadciśnienie. choc ona jest pod kontrolą kardiologa (zawału nie miała) za to dziadek u kardiologa był ostatbio 4 lata temu a potem czekal pod drzwiami jak babcia była. i masz babo placek, gdyby chodził regularnie to pewnie by było wszystko dobrze

wrrr siedze sama w domu bo mają nam meble przywieźć i musza czatować
2 dni temu przyszedł zestaw wypoczynkowy z Kler, dzis komody dwie a jak bedziemy w wawie to odbieramy stolik do salonu hm... a w nastepnym tyg TZ maluje salon na bordo
A to co oni zwiążą te meble tak na raty?