Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - mamusie czerwcowe:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-03-20, 21:47   #111
Anchela
Zadomowienie

GG do Anchela
Dot.: mamusie czerwcowe:)

Heja
Byłam dzis na pierwszych przymiarkach do kupna rzeczy dla malucha. Wózki - dalej nie mam pojęcia, chyba to zostwie na sam koniec, moze nawet po porodzie. W sklepie nawet fajnie wyglądał Tako Voyager, ale jest strasznie cięzki, ok 21 kg
Łóżeczko kupię pewnie przez internet. Chcę ciemne teak Radek VII z szufladą, razem z materacem gryczno-kokosowym (378zł, ale to i tak sporo taniej niz w sklepie. Cena samego łóżeczka w sklepie to 390 zł) Zgroza, no ale moze je jeszcze kiedys wykorzystam dla nastepnego dzidziusia
Skuszę się też na sliczną pościel z ochraniaczami i rożkiem - tez taniej przez internet niz w sklepie
Natomiast dzis sie skusiłam i kupiłam śliczny komplecik śpioszki z bluzeczką i body w rozmiarze 56 Body to dlatego, ze było rozpinane na całej długości i w kroku, bez kołnierzyka i w slicznym neutralnym zielonym kolorze (bo ja wciaz nie znam płci To jest takie śliczne że nie mogłam sie opanować Ale reszte ciuszków kupie pewnie w 64.
Ogólnie widzę, że łóżeczko z poscielą, wózek i fotelik to lwia część kosztów. Jak dla mnie kupno wózka bedzie jednak najtrudniejsza rzeczą - mam nadzeję że nie wydam na niego wiecej niz 1200 zł. Choć tak naprawdę to nie wiem dlaczego te rzeczy są tak drogie Pewnie dlatego, że jest okazja ściągnąc kasę - no bo co na własnym dziecku będziesz oszczedzać???
Anchela jest offline Zgłoś do moderatora