Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozmów Zmierzchomaniaczek i Edwardomaniaczek część IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-23, 17:42   #642
DankHajgh
Zakorzenienie

Dot.: Rozmów Zmierzchomaniaczek i Edwardomaniaczek część IX

Cytat:
Napisane przez MrsCandy Pokaż wiadomość
Nie ale normalnego faceta, to znajdę chyba po 50 xD
hah przesaaadzasz;***
Cytat:
Napisane przez cherry l Pokaż wiadomość
hey xD

pati nie szkodzi

hm zwolnili nas z 2 ost angoli

a teraz Wam cos opowiem ,jak sobie to przypomniałam w tramwaju to sie zaczełam śmiac ^^

bo siedzimy sobie w sali nr 2 i jest jeszcze przerwa,mamy miec angola i ja siedze z Olka w 3 ławce od okna rząd,przed nami siedzi Anka. I cos tam która do której powiedziała i Olka rzuciłą w Anke moim piórnikiem,potem Anka w Olke i poleciał za Olke. Zaczynam sie na nie drzeć,żę mi piórnik maltretują i rzucam w Anke teraz ja :Pona udaje ,zę we mnie rzuca i przy wejsciu do sali jest kosz,dosc daleko od nas i udaje,zę tam rzuca,znaczy przymierza sie tak ,ale mówi,że nie trafi,to potem ja siee przymierzam i mówie ,zę ja tez nie trafie ,że pewnie bym w drzwi trafiła. I mówie "no a tu nagle S**jak wchodzi(nasz 'ukochany' nauczyciel od angola któego nienawidze) " i pokazuje,zę trafia go w twarz a ten w tej sekundzie wchodzi do sali kol z przodu to prawie ze śmiechu sie posikała ja mam zawsze takie wyczucie cdentralnie :P

widziałam fajnego kolesia w tramwaju xD

hmm poza tym ciagle spotykam kolesia,który juz mi sie nie podoba,a podobał mi sie w 1 klasie. I nie wiem czemu nadal na niego patrze jak go widze ^^ Głupie,prawda?
haha
hmm przyzwyczajenie;D
Cytat:
Napisane przez MrsCandy Pokaż wiadomość
No nic ja uciekam już, będę później, albo jutro
Paa ;******
baaaj udanego;****
Cytat:
Napisane przez AJaLubieCzekolade Pokaż wiadomość
heeej; ** nareeeszcie piatek < 33333.
ide przywolac KrejzoOole bo obiecała, ze w pt rzyjdzie do nas ^^
Czekoooo<33333
Cytat:
Napisane przez klada Pokaż wiadomość
Hej
Ale dzien mialam

Po pierwsze- do szkoly pojechalam taksowka! A to dlatego, ze rodzice byli wczoraj na imprezie i tata nie mogl mnie dzis zawiesc Mina wszystkich, gdy wyszlam z taxi bezcenna! A mianowicie taka

Po drugie- bylam dzis na konkursie z historii. Okazalo sie, ze to konkurs miedzynarodowy! I mam tylko 3 bledy! Ale ogolnie byl bardzo latwy Zadnych szczegolow, tylko takie najwazniejsze rzeczy

Po trzecie- w szkole bylam od 7.30 do 15.30... A spalam w nocy z 5 godzin...

Dostalam dzis 6 z wfu
a ile masz do szkoly?:P
boju 8h w szkole ;O
3 błedy? maaałooo gratki wygrałaś coś przeszłaś dalej czy jak?
Cytat:
Napisane przez AgeleSS Pokaż wiadomość
Moje Gwiazdy! Przyszłam tuuu ;d ;**

Jezus, co zmęczona jestem. W całym tygodniu spałam może z 6 - 8 godzin. Dzień w dzień baletowałam ;d
Daaaariaaaaaaa<33333333 ;****** imprezowiczka jedna:P gdzie Ty tak imprezuesz co?;>