2009-10-23, 17:52
|
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Color assist - bezpieczny ściagacz kolor - potrzebuję opinii kogoś kto stosował
dzieki za odpowiedź miałam nadzieje ze nic mi nie zrobi z blond pasemkami spróbuje rozjaśnic te czarne i położyc potem jakis bardzo jasny blond, to powinny te czarne zrobic sie na ciemny blond a jasne pozostana jasne
czekam zeby zamowic bo na ich stronie na razie nie jest dostępny, ale powiedzieli ze bedzie od 30 października
---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ----------
Cytat:
Napisane przez naweelitka
Przejżałam cały ten wątek i tak sobie myslę, że może ten środek jest jakimś rowiazaniem dla moich włosów. Liczę na Wasze rady
Cos mnie podkusiło i użyłam tego rozjasniacza https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...ozjasniacz.htm, rozjaśnił z tym, że końcówki mam wciąż bardzo ciemne, a resztę włosów jaśniejszą  Zamalowałam to jasnym brązem i wyszło nierównomiernie oczwiście - końcówki czekolada ,a reszta średni brąz  Wiem, że niczego innego nie mogłam się spodziewać 
Myslicie, że tydzien odstępu wystarczy aby znowu poeksperymentować? Dodam, że po Joannie, moje włosy są takie jak przed jej uzyciem - chodzi o ich stan 
Może któraś z Was ma podobne dośwaiadczenia.
|
chyba najlepiej bedzie podciąc końcówki i podregenerowac troche włosy a potem spróbowac moze jakiejs farby bez amoniaku o ton,dwa jaśniejszej
|
|
|