Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - American & Polish Girl cz. XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-23, 18:19   #781
9ae544c8ed618748ef1b3bf710ce6405c703bba9_5d8e948b3a8b4
Konto usunięte

Dot.: American & Polish Girl cz. XII

Cytat:
Napisane przez nillka88 Pokaż wiadomość
miucci2 i jak kręci włosy?? pewnie wychodzą małe loczki , masz może fotkę na których masz pokręcone włosy tą lokówką ??

a tymi głupimi Laskami się nie przejmuj, niby wszyscy chcą tolerancji a obgaduja ile wlezie, pamiętam jak chodziłam do gimnazjum i jak kupowałam ciuchy to myślałam czy mogę się w nich pokazać w szkole bo wiedziałam, że obgadują i wyśmiewają się, a jak poszłam do liceum to przeżyłam szok, że można się ubierać według własnego stylu i nikomu nic do tego ( wiadomo zdarzały się wyjątki ) a na studiach to już w ogóle luzz
Cytat:
Napisane przez marlenkarr Pokaż wiadomość
hej kochanienkie .
Widze nową AG witam ale drzemie w Tobie potencjał
Mam dziś impreze domówke ale sie wyszykować mam ochote tylko juz prawie 17 a ja nie wiem co mam na siebie włożyć i jak sie uczesać, wiem tylko że sobie całe rzęsy dokleje ma któraś jakis fajny link do make-upu który by do mnie pasował ;>?? help
Niestety żadnego zdjęcia nie mam. Jutro wybieram się na 18 - nastkę, więc może zakręcę i zrobię sobie zdjęcie. Wtedy będę mogła coś wrzucić. Loczki są małe, ale znowu nie jakoś bardzo.
U nas te niektóre dziewczyny to są takie, że szok. Najlepsze, że tapety to miała bardzo dużo, a na mnie najeżdżała. Ale nic, nie będę sobie głowy zawracać.

Marlenka może jakiś smoky? Niekoniecznie czarny.
9ae544c8ed618748ef1b3bf710ce6405c703bba9_5d8e948b3a8b4 jest offline Zgłoś do moderatora