Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - zaplanowanie...wpadki?!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-23, 19:14   #39
Luba
Zakorzenienie

Dot.: zaplanowanie...wpadki?!

A stąd wiem, że umiem czytać :
Cytat:
Napisane przez karmelkowykot Pokaż wiadomość
...Ona- moja naprawdę najlepsza przyjaciółka (no i nie wiem, czy swój plan wcieli w życie), on- kolega, nie najbliższy, ale kolega,
A dwa: niech się waha ile chce. Ale jako osoba w zwiazku nieszczęsliwa, przydeptywana i nie kochająca, to chyba powinien stronic od wspólżycia z tak niedobra kobieta jak przyjaciólka autorki?
No nie wiem, nie wiem... Nie kocha jej, ale kocha się z nią... To takie ludzkie

---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ----------

Cytat:
Napisane przez fizelina Pokaż wiadomość
a skąd pewność, że to on jest prowodyrem zbliżeń między nimi?
Prowokatorem zbliżeń może jest i ona. A on sie biedny nie potrafi obronić. Ach i och

Cytat:
nie, ja ie widze wredności jego postępowania.. związki - nawet te 5letnie - czasem się kończą.. rzadko z dnia na dzień.. często ludzie miesiącami noszą się z myślą o zerwaniu, ale na zewnątrz wszystko jest ok.. robią tak zarówno mężczyźni, jak i kobiety.. jest to po prostu normalne.. bo takich decyzji nie podejmuje się ot tak.. czasem zanim czlowiek sobie uświadomi, ze to nie kryzys tylko koniec miłości musi trochę minąć. nie ma w tym nic złego. to jest normalne..

nienormalne natomiast jest łapanie faceta na dziecko. i to już nawet nie jest wredność.. to jest ☠☠☠☠☠☠☠☠ w czystej formie.
ale ten facet sobie już uswiadomił jaki jest nieszczęśliwy i że chce zerwać. Powiadomił nawet o tym osobe postronna, to chyba jest już zdecydowany?
I wtedy własnie nadchodzi moment żeby przestać sypiac z osobą z która chcemy zerwać...

Cytat:
[swoją drogą zabawne, ze tu zawsze w dyskusjach na forum koniecznie trzeba zrobić z faceta kata, a z dziewczyny ofiarę.. patologicznie pojmowany feminizm niektórym padł na mózg..]

Afazja, darmowa strona z cwiczeniami!

Edytowane przez Luba
Czas edycji: 2009-10-23 o 19:20
Luba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując