2009-10-23, 19:46
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. VI - zapuszczalskie w akcji!
Cytat:
Napisane przez mOna01
W ogóle to zamówiłam w aptece olej lniany  dzisiaj mnie zmotywował jeden wątek na Wizażu i duużo linków ciekawych na temat jego cudownych właściwości 
|
Olej lniany jest świetny na wszystko Najlepszy jest z Oleofarmu, ja kupiłam za 36 w aptece. Trzeba go wypić w 2 miesiące, bo inaczej zjełczeje, przynajmniej ten najlepszy tak ma Ja już piję jakiś czas i cera mi się bardzo poprawiła, ale nie wiem, czy to tylko po nim Na włosy też nakładałam, jest bardzo wydajny, ale jakieś takie średnie są po nim, kokos lepszy.
Mam czkawkę cały dzień Znacie jakieś sposoby? Poza piciem do góry nogami, piciem na 4 strony świata, jedzeniem cukru i wstrzymywaniem oddechu? Bo już próbowałam
---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------
Cytat:
Napisane przez szmyrk
Musze sie poskarzyc Wam. Nie zafarbowalam wlosow wczoraj, bo tak mi zle bylo, ze nie bylam wstanie. A dzisiaj nie wiem, bo juz wieczor a wczesniej rady nie dalam, ale moze. Chociaz, podobno @ i farbowanie to nie najlepszy pomysl... 
|
Ponoć zawsze wychodzą rude. Nigdy w to nie wierzyłam, aż chciałam zrobić fioletowe pasemka. Wyszły... rude
Kurczę, nie wspominajcie o pierogach, ja marzę o takich z soczewicą, są niesamowite
|
|
|